Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Cübbeli’yi korku bastı
Halkalı’nın ortasında Caferiyiz diyerekten on binlerce insan toplanıyor. Bunlar Ebu Bekir (Radıyallâhu Anh)ı sevmezler, Ömer (Radıyallâhu Anh)ı sevmezler. Kulaklarımla duydum Caferilerin lideri Hilal Tv’de Muaviye (Radıyallâhu Anh) efendimize resmen kâfir dedi. “Sevmiyorum” da demedi resmen “ezan düşmanı kâfir” dedi. Bu kadar zemin varken Türkiye’de en büyük tehlike Şia tehlikesidir.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 1 Yorum
23-12-2014 10:12 - 1170 Okunma
Vahdet Gazetesi'ndeki köşesinde, Türkiye'yi bekleyen tehlikeyi açıkladı.Teh­li­ke­ler­den bir di­ğe­ri de Şi­a teh­li­ke­si. Hat­ta en teh­li­ke­li ola­nı. Çün­kü ze­mi­ni faz­la. Veh­ha­bi­’nin ze­mi­ni az, di­ya­log­cu­la­rın ze­mi­ni çok az. Bir­bir­le­ri­ni kan­dı­rı­yor­lar. Şi­a’­nın teh­li­ke­si ise ko­lay ze­min bu­lur. Çün­kü Hal­ka­lı­’nın or­ta­sın­da Ca­fe­ri­yiz di­ye­rek­ten on bin­ler­ce in­san top­la­nı­yor. Bun­lar Ebu Be­kir (Ra­dı­yal­lâ­hu Anh)ı sev­mez­ler, Ömer (Ra­dı­yal­lâ­hu Anh)ı sev­mez­ler. Ku­lak­la­rım­la duy­dum Ca­fe­ri­le­rin li­de­ri Hi­lal Tv’­de Mu­avi­ye (Ra­dı­yal­lâ­hu Anh) efen­di­mi­ze res­men kâ­fir de­di. “Sev­mi­yo­ru­m” da de­me­di res­men “e­zan düş­ma­nı kâ­fi­r” de­di. Bu ka­dar ze­min var­ken Tür­ki­ye­’de en bü­yük teh­li­ke Şi­a teh­li­ke­si­dir. Alt ya­pı­dan Ra­di­kal grup­lar­la da bir­le­şe­bi­li­yor­lar. Ar­ka­la­rın­da dev­let­le­ri de var. Eh­li-i Sün­ne­t’­in dev­le­ti yok dün­ya­da şu an ama on­la­rın var. Dev­let olun­ca mad­di ma­ne­vi güç olu­yor ar­ka­la­rın­da. Ajan ve ca­sus­la­rı mil­le­te mu­sal­lat et­miş­ler. 
 
SA­HA­BE­Yİ KO­RU­MA­LI­YIZ
Tür­ki­ye­’de bir de 12 imam Ehl-i Beyt eko­lü­nü se­ven çok in­san var. Bun­la­rın ço­ğu me­se­le­nin ger­çe­ği­ni bil­mez. Şi­a on­la­ra “12 imam bi­zim de ima­mı­mız, Mu­avi­ye­’ye biz de sö­vü­yo­ruz, Ebu Be­kir yan­lış yol­da, Ömer bo­zuk, Ay­şe bo­zuk.” di­ye­rek ya­na­şı­yor. Ha­şa! Bu müş­te­rek nok­ta. Tür­ki­ye­’de yüz­de 20 fa­lan ze­mi­ni var. Ha Ye­zi­d’­e ben de sö­ve­rim ona la­fım yok. Ama sa­ha­be­nin ır­zı­nı ko­ru­mak zo­run­da­yım. Din bi­ze sa­ha­be­den gel­di. 
 
ABNA
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 1 Yorum
23-12-2014 10:12 - 1170 Okunma
Yorumlar
Ali Ekber TLN tarafıdan 23-12-2014 11:36:28 Tarihinde yazıldı
Şefkatli ŞİA Mektebi Topluluğu
Maalesef ki çok üzücü bir düşünceyi Cübbesinin ve sarığının altından nice yalanlarla nefretle ve fitne tohumlarını saçarak ifade etmiştir. malum şahıs Ehlibeyt-i İslamın müdavimlerini ülkemizde insanlara hedef gösterme gayretinde yıllardır bu görevini ısrarla devam etmektedir.. Ehli sünnet kardeşlerimize ayan beyan yalanlarla ikan etme gayreti nafile olduğunu gördükçe böyle izansızca açıklamalarda bulunuyor. Ayrıca HALKALININ En kutsi zemininde ESKİ AŞURA MEYDANINDAki gösteri merkezinde kendisi ve cemaati saatlerce konuşma yapıp fitne yaymasına rağmen. Orada yaşayan Ehlibeyt aşıkları bu fitneye karışmamaıştır. VAHDET inancıyla müsamaha göstermişlerdir. Rabbim hidayetiyle islah etsin. (bu duada ona Ehlibeyt ŞİAlarının şefkati olsun.)
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
21-09-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım