23-12-2014 tarihinde eklendi
Cübbeli’yi korku bastı
Halkalı’nın ortasında Caferiyiz diyerekten on binlerce insan toplanıyor. Bunlar Ebu Bekir (Radıyallâhu Anh)ı sevmezler, Ömer (Radıyallâhu Anh)ı sevmezler. Kulaklarımla duydum Caferilerin lideri Hilal Tv’de Muaviye (Radıyallâhu Anh) efendimize resmen kâfir dedi. “Sevmiyorum” da demedi resmen “ezan düşmanı kâfir” dedi. Bu kadar zemin varken Türkiye’de en büyük tehlike Şia tehlikesidir.

Vahdet Gazetesi'ndeki köşesinde, Türkiye'yi bekleyen tehlikeyi açıkladı.Teh­li­ke­ler­den bir di­ğe­ri de Şi­a teh­li­ke­si. Hat­ta en teh­li­ke­li ola­nı. Çün­kü ze­mi­ni faz­la. Veh­ha­bi­’nin ze­mi­ni az, di­ya­log­cu­la­rın ze­mi­ni çok az. Bir­bir­le­ri­ni kan­dı­rı­yor­lar. Şi­a’­nın teh­li­ke­si ise ko­lay ze­min bu­lur. Çün­kü Hal­ka­lı­’nın or­ta­sın­da Ca­fe­ri­yiz di­ye­rek­ten on bin­ler­ce in­san top­la­nı­yor. Bun­lar Ebu Be­kir (Ra­dı­yal­lâ­hu Anh)ı sev­mez­ler, Ömer (Ra­dı­yal­lâ­hu Anh)ı sev­mez­ler. Ku­lak­la­rım­la duy­dum Ca­fe­ri­le­rin li­de­ri Hi­lal Tv’­de Mu­avi­ye (Ra­dı­yal­lâ­hu Anh) efen­di­mi­ze res­men kâ­fir de­di. “Sev­mi­yo­ru­m” da de­me­di res­men “e­zan düş­ma­nı kâ­fi­r” de­di. Bu ka­dar ze­min var­ken Tür­ki­ye­’de en bü­yük teh­li­ke Şi­a teh­li­ke­si­dir. Alt ya­pı­dan Ra­di­kal grup­lar­la da bir­le­şe­bi­li­yor­lar. Ar­ka­la­rın­da dev­let­le­ri de var. Eh­li-i Sün­ne­t’­in dev­le­ti yok dün­ya­da şu an ama on­la­rın var. Dev­let olun­ca mad­di ma­ne­vi güç olu­yor ar­ka­la­rın­da. Ajan ve ca­sus­la­rı mil­le­te mu­sal­lat et­miş­ler. 
 
SA­HA­BE­Yİ KO­RU­MA­LI­YIZ
Tür­ki­ye­’de bir de 12 imam Ehl-i Beyt eko­lü­nü se­ven çok in­san var. Bun­la­rın ço­ğu me­se­le­nin ger­çe­ği­ni bil­mez. Şi­a on­la­ra “12 imam bi­zim de ima­mı­mız, Mu­avi­ye­’ye biz de sö­vü­yo­ruz, Ebu Be­kir yan­lış yol­da, Ömer bo­zuk, Ay­şe bo­zuk.” di­ye­rek ya­na­şı­yor. Ha­şa! Bu müş­te­rek nok­ta. Tür­ki­ye­’de yüz­de 20 fa­lan ze­mi­ni var. Ha Ye­zi­d’­e ben de sö­ve­rim ona la­fım yok. Ama sa­ha­be­nin ır­zı­nı ko­ru­mak zo­run­da­yım. Din bi­ze sa­ha­be­den gel­di. 
 
ABNA
http://caferider.com.tr/cubbeliyi-korku-basti_h13295.html