Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Zülüm ve Zorba Düzeni Çöküyor
Gelecekten umutluyuz
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
25-05-2012 10:32 - 1336 Okunma

İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamenei, İmam Hüseyin (as) askeri akademisi mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, emperyalist, zulüm ve zorba cephesinin göründüğü gibi görkemli olmadığını ve çöküşe doğru yol aldığını söyledi.

İmam Muhammed Bakır (a.s) doğum yıldönümü ve Hurremşehr'in kurtuluş günü dolayısıyla, İmam Hüseyin (as) askeri akademisi mezuniyet töreninde konuşan İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamenei  İran milletinin günden güne izzet ve iktidarını İlahi biat yoluna adım atması, kararlı olması ve dik durmasına bağlayarak, son on yıllarda ilerleme ve adalette öncü olan İran milletinin, daha fazla ilerlemek ve adaletin gerçekleşmesi için hareketini hız vereceğini vurguladı. Ayetullah Hamanei, emperyalist, zulüm ve zorba cephesinin göründüğü gibi görkemli olmadığını ve çöküşe doğru yol aldığını konuşmasına ekledi.

Ayetullah Hamenei, İran milletin geleceğe ümitli olduğunu ve gelecekteki ufkun ona gülümsediğini vurgulayarak, İslam ümmetinin tealisinin gerçekleşmesi için onurlu İran gençlerin, İran milletini ilerletmek yolunu günden güne devam etmesi gerektiğinin değerlendirmesini yaptı.

Saadet zirvelerine doğru giden yolun geçmiş neslin mücahidetlerinin bereketiyle açık olduğunu niteleyen Ayetullah Hamenei, yolun müsait olmasının zorluk ve zahmetin yok olduğu anlamına gelmediğini, buna karşın yolun devam etmesi için kararlılık ve dayanıklılık gerekli olduğunu hatırlattı.

İlahi biatta Devrim Muhafızları, Ordu ve Seferberlik Güçleri(Besic) olmak üzere silahlı kuvvetlerinin sergilemiş olduğu kararlılığı takdir eden İslam İnkılabı Rehberi, geleceğe ışık tutması maksadıyla kutsal savunma döneminden kalan silahlı kuvvetleri mensuplarının tecrübelerinden yararlanmanın şart olduğunu vurguladı.

Tören devamında İslam Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Caferi, İslami düzeninin savunma doktrini çerçevesinde Devrim Muhafızları ve Besic’in hazırlık programları ve de Devrim Muhafızları'nın eğitim ve terbiye genel programı hakkında rapor sundu.  

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
25-05-2012 10:32 - 1336 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
05-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım