Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Vali Sarıibrahim, Aliköse Köyü’nde Düzenlenen Yemek Programına Katıldı
Vali H. Engin Sarıibrahim, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz tarafından Tuzluca ilçesine bağlı Aliköse Köyü’nde organize edilen yemek programına katıldı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
29-06-2021 19:24 - 928 Okunma
Şehitlerimiz için okunan Kuran- Kerim tilavetiyle başlayan yemek programı, sırasıyla Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve Vali H. Engin Sarıibrahim’in konuşmalarıyla devam etti. Özgündüz, önemli projelerle Iğdır’ın temel sorunlarının çözüm bulduğunu belirterek, “Bugün şehrimizin her bölgesinde çalışmalar yapılıyor. Çalışmalar esnasında vatandaşlarımız biraz sıkıntı çekiyor ama kolaylık istiyorsak sabretmemiz gerek. Valimiz Iğdır için gece gündüz demeden büyük gayret gösteriyor. Allah kolaylıklar versin.” şeklinde konuştu.
 
Geçtiğimiz yıl da Özgündüz’ün davetiyle programa katıldığını ifade ederek konuşmasına başlayan Vali Sarıibrahim, geçen bir yıl içerisinde Iğdır’da ve ilçelerde devlet, hükümet, millet olarak hep birlikte önemli çalışmalar ortaya koyulduğunu ifade etti. Vali Sarıibrahim konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 
Yurdun başka yörelerinde yaşayan, doğduğu büyüdüğü toprakları bırakmayan, buraya bir ehemmiyet gösteren, bu toprakları sevdiklerini söyleyen insanlar ülkesini, devletini, milletini seven insanlardır. Bu anlamda bu organizasyonu yapan Sayın Hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
 
Bir yıl öncede yine burada sizlerle bir aradaydık. Geçen yıldan bu yana bizim bir farkımız Karabağ Zaferi’dir. Türk milletinin sırtındaki, Türk Dünyasının üzerindeki bu yükün kaldırılması anlamında hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın Aliyev’e sonsuz teşekkür ediyor, şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. 
 
Bu millet, bu topraklar sonsuz hizmet edilmeyi hak ediyor. Kamu görevlileri olarak yorulduk demeye hakkımızın olmadığını düşündüğümüz topraklar… Allah bizlere burada layıkıyla hizmet etmeyi, alnımızın akıyla burada hizmetimizi tamamlamayı, emanetimizi ehil ellere teslim etmeyi bizlere nasip eder inşallah. Birlikte başaracağız, birlikte daha iyilerini yapacağız.”
 
Yemek programına Tuzluca Kaymakamı Salih Çiğdem, Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya protokol üyeleri, köy muhtarları, kanaat önderleri ve vatandaşlar da katıldı.
 
 
 
 
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
29-06-2021 19:24 - 928 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
23-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım