Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz: "Suriye'de başarılı olamayanlar Hizbullah'ı terörist ilan ettiler!"
Halkalı Zeynebiye Camiinde Cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz güncel konulara değindi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
05-03-2016 12:22 - 1679 Okunma

Amerika'nın BOP projesini uygulamak, yani İslam coğrafyasını birbirine düşürmek kan gölüne çevirmek, paramparça hale getirmek için Asya'dan Kuzey Afrika'ya kadar kan gölüne çeviren kimdir? Ülkemi bugün kan gölüne çeviren kimdir? Ülkemin güneydoğusu kan gölüne dönmüş. Bunu yapan kimdir? Kim sahip çıkıyor, kim destek oluyor, kim yapıyor, kim alkış tutuyor? Söyleyin bakayım? Çocuk öldüren, kadın öldürenler, Yemen'de Bahreyn'de Arabistan'da camileri, pazar yerlerini bombalıyor. Bunlar yalnız Şiilere yapılmıyor, bunları Suudi devleti yapıyor Sünnilere karşı. Vahabi Selefi İslam anlayışı bütün coğrafyayı kan gölüne çevirmiştir. Kimileri de onları başımıza getirip terörist başlarını evimizde besliyor. Şimdi de İsrail bunlardan yararlanarak Filistin'de Sünni Müslümanları öldürüyor, çok zalim bir şekilde. Dünyada çıt yok! İslam dünyasında da çıt yok, Arap dünyasına da yok! İsrail, Amerika bu savaştan mutluluk duyduklarını dile getiriyorlar. Kimsenin umurunda değil, utanmıyorlar bile. Bir de onlar yetmezmiş gibi Arap Birlikleri bir bildiri yayınlıyor: Hizbullah teröristtir! Bizzat kendisi ve ona uyanlar terörist iken Hizbullah'a terörist diyorlar. Avrupa Birliği demiyor, Arap Birliği diyor! İsrail bundan çok mutlu olduğunu bildiriyor. Amerika ve İsrail memnun olmuşlardır. Dün gizliyorlardı şimdi açıklıyorlar: İsrail Müslümanlara ne yapmak istiyorsa bunu Araplar'ın Suudiler'in eliyle yapıyor.

Müslüman İsrail tabiri İsrail dışişleri bakanına ait tabirdir. Müslüman İsrail… Kürt devleti için taktığı isim bu. Ben o zaman da bunu gündeme getirdim. Dindaşlarım, kardeşlerim, bu kavmin alimleri! İsrail'in size biçtiği misyona bakın, biriniz itiraz edin! Kimsede ses yok idi. Şimdi de İsrail hilali gerçekleşiyor. İran ve Türkiye bu bölgede samimiyetle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederse bu coğrafyada emperyalizmin BOP projesi ve buna benzer hain projeler rafa kalkar. Ama tam tersi olursa, bu iki ülke birbirine girerse, İslam'ın ve Müslüman'ın perişan olması anlamına gelir.

Bugünlerde başbakanımız İran’a bir ziyaret gerçekleştirecek, Allah başarı versin. Umarım bu konularda fikir birliğine varırlar. Biz Müslümanların birliğinden, dirliğinden yanayız. Bundan karlı çıkacağız, karsız çıkacağız, diye biz buna öyle bakmıyoruz. Allah, Peygamber ve Ehl-i Beyt öyle diyor eminiz. Allah'ın böyle dediğinden -Allah'ın kitabı ortada- Resul'ün böyle dediğinden eminiz, sözleri orada.

Bütün İslam ülkelerini harabeye çevirip bunun üzerinde ikbal aranmaz inşallah. Emperyalizm beni görevden atmaz hesabı güdüp Müslümanların felaketi üzerinde saadet aramayız. Bu, Şia'nın  görüşüdür, ilan ediyorum. Böyle bir zamanda Müslümanların arasına fitne sokmaya uğraşan kim olursa olsun, elbisesiyle mi meşhur, koltuğuyla mı, kim olursa olsun, emperyalizme ve Siyonizme ortaklık ediyor. Şeytana kulluk ediyor!

Hizbullah'a şimdi neden terörist denildi ? Çünkü Hizbullah karşısında yüzlerce milyar dolar harcayıp Suriye devletini yıkmayı başaramayıp Hizbullah'ı karşılarında buldular. Onlarca ülkeden toplayıp getirdikleri teröristler bir Hizbullah'ın üstesinden gelemedi. Dünyada Suriye'nin geldiği son noktaya sebep kim? Hizbullah. Öyle ise Hizbullah'a terörist demenin zamanıdır. İkincisi, Suud Yemen halkını bombalıyor, Hizbullah yardımına gidiyor. Üçüncü sebep ise Suud artık kendi içinde karışmaya başladı. Aile karışmaya başlamıştır. Siyonizm ve emperyalizmin sadık köpeği olduğunu, onların en sevmediği örgütü terörist ilan ederek gösteriyor. Ben sizdenim, yani sizin köpeğinizim mesajını verdi; emperyalizm ve Siyonizm de hemen aferin çektiler, taktir ettiler. Kudreti, izzeti, koltuğu emperyalizm ve Siyonizm sadakatinde arayan tipler onları razı etmek. Çünkü izzeti onun kuyruğunun altında arıyor. Kur'an bunların yaptığının tam tersini diyor.

 Başbakanımızın bu seferinde ticaret konularının aksine “İsrail hilali oluşuyor, buna karşı ne yapmak gerekir” meselesini İran İslam Cumhuriyetiyle konuşulup, bir yere bağlanması gerekir. Bu konuda işbirliği yapmazlar ise, tarih karşında da sorumludurlar, kim kaçarsa kaçsın. Allah birliğimizi bozmasın! Allah’ım, bizi gaflet uykusunda uyandır. Ülkemizi daha fazla böldürtme, o İstiklal Marşımızı ve ezanlarımızı susturtma!

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
05-03-2016 12:22 - 1679 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
17-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım