Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
İngiliz sömürgeci devletinin terörist İsrail rejimini kurdurma hatası
Londra’nın eski belediye başkanı Ken Livingstone Siyonist İsrail rejimiyle ilgili yaptığı konuşmada, İngiltere’nin İsrail rejimini kurdurma kararının büyük bir hata olduğunu söyledi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
07-05-2016 08:51 - 839 Okunma
Ken Livingstone, İngiltere dış işleri Bakanı Balfor’un Yahudi devleti kurma vaadi doğrultusunda İngiltere kraliyetinin milyonlarca dolar tutarında Yahudilerden para alıp, Filistin topraklarını Siyonist Yahudilere sunduğunu belirtti.
 
Londra’nın eski belediye başkanı Ken Livingstone, İngiltere kraliyetinin Filistin topraklarında İsrail devletini kurma girişiminin tarihi bir hata olduğunu, çünkü Filistin topraklarının beşeri tarihinin başladığından beri Filistin halkına ait olduğunu, fakat Amerika ve Avrupalı devletlerin 2. Dünya savaşı ardından Filistin topraklarını Yahudi göçmenlere teslim ettiklerini kaydetti.
 
Ken Livingstone Mayıs 1981 ile Nisan 1986 yılları arasında Londra büyük konseyinin başkanı olarak görev yaptı. Ken Livingstone ayrıca İngiltere parlamenteriydi. Ken Livingstone 2000 ila 2008 yıllarında iki kez Londra belediye başkanlığına seçildi.
 
Ken Livingstone göre, İsrailli Yahudiler, Filistin yerli halkıyla barış içinde yaşamak için Filistin topraklarına gitmediler. Siyonist göçmen Yahudiler, Filistin topraklarını işgal etmek ve Filistin halkını kendi topraklarından koparıp kovmak için bölgeye akın ettiler.
 
Filistin toprakları 68 yıldan beri Siyonist ırkçı göçmen Yahudilerin işgali altındadır. Filistin halkı bu süre zarfında Siyonist terör çetelerinin saldırı ve katliamıyla sürgün girişimlerinin kurbanı olmaktadırlar. Filistin halkının nüfusu bütün katliamlar, sürgünler ve yıkıcı savaşlara rağmen Siyonist göçmen Yahudilerin nüfusunun iki katıdır. Gayri meşru ve katil İsrail rejimi günümüze kadar bir milyonu aşkın Filistinli masum insanı ister kadın ve çocuk veya işgale karşı savaş veren Filistinli mücahit olsun tutuklayıp işkence edip, ağır hayat şartlarını bu masum halka dayatmıştır. Irkçı İsrail rejimi Amerika, İngiltere ve fransa başta olmak üzere Batılı emperyalist güçlerce nükleer silahlar, biyolojik silahlar, kimyasal silahlar ve yasak silahlarla donatılmıştır. Siyonist İsrail rejimi Filistin halkıyla birlikte Lübnan halkına, ürdün halkına ve Suriye halkına karşı bu korkunç silahları kullanıp açık bir terör estirmektedir. Soykırımcı İsrail rejimi, BM ve dünya toplumunun ortak kararları uyarınca ırkçı bir rejim olup, savaş ve insanlık suçları işlemiştir. Irkçı İsrail rejimi Filistin’de insani facialara yol açmıştır. BM güvelik konsyinin ve BM genel kurulunun en az 110 kararını hiçe saymıştır. Amerika’nın da Filistin halkına karşı işlediği cinayetler bağlamında ırkçı İsrail lehine daima veto hakkını kullanmıştır. batılı devletler açıkça Filistin halkının kanlı düşmanı Siyonist rejimi desteklemektedirler.
 
Lobet cevadi
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
07-05-2016 08:51 - 839 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
30-09-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım