Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Câbir'den Özgündüz'e bayram ziyareti
Caferi Alimler Birliği Yönetim Kurulu, Türkiye Caferileri lideri Hüccet-ul İslam velmuslimiyn Sayın Selahattin Özgündüz'e bayram ziyaretinde bulundu.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-05-2021 11:10 - 1340 Okunma
17 günlük Covid-19 kısıtlamalarının sona ermesi sonrası, Caferi Alimler Birliği yönetim kurulu 18 Mayıs Salı günü Türkiye Caferileri lideri Hüccet-ul İslam velmuslimiyn Sayın Selahattin Özgündüz'ü makamında ziyaret ederek mübarek Ramazan / Fıtır bayramını tebrik etti.
Ziyarette CABİR Başkanı Seyid Seccad Karakuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Şeren, Hüseyin Çaça, Şirali Bayat, Ehet Talan ve Ali Koç hazır bulundular.
 
CABİR Başkanı Seyid Seccad Karakuş Özgündüz'ün bayramını tebrik ederek değerli liderimiz başta olmak üzere tüm ülemamıza, halkımıza, ülkemize ve İslam alemine sağlık ve Sihhat diledi.
Görüşmede Özgündüz mübarek Ramazan Bayramını mütekabilen  tebrik ederek CABİR yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Özgündüz sözlerine; gerçek bayramın Peygamberimizin (s.a.a), zuhurunu vaad ettiği Hz. İmam Muhammed Mehdi’nin (a.c.f) mübarek ve mukaddes zuhuruyla gerçekleşmesi temennisinde bulunduktan sonra şöyle devam; azizlerim! Sırat-ı mustakimden hiç ayrılmayın, sırat-ı mustakim meveddet'i Ehl-i Beyt (a.s) ile beraberdir bu ikisini bir diğerinden ayıramazsın ve ayrı da olmaz zaten. Sırat-ı mustakim yani sırat-ı Muhammed Mustafa, yani sırat-ı Ali Mürteza (a.s), sırat-ı Fatıma-tuz Zehra (s.a) ve sırat-ı Hasaneyin'dir. 
Netice itibariyle sırat-ı mustakim sırat-ı Mehdi'yi müntezerdir. 
 
Özgündüz sözlerinin devamında şöyle dedi; Bizim selahiyetimiz taklit mercilerimize saygı duymakla birlikte değerli müctehitlerimize uyum sağlamaktadır. 
Özgündüz sözlerinin sonunda milli birlik ve beraberlik konusuna değinerek şöyle dedi; Vatanımıza ve Milli beraberliğimize sahip çıkmalıyız, yani ne vatanımızdan ve nede milli değerlerimizden taviz vereriz ve nede vaz geçeriz. Bizim böyle düşünmemiz mektebimizin gereği ve Hz. İmam Ali'nin (a.s) Nehcül Belaga kitabında buyruğudur.
 
İşleriniz Lillah (Allah rızası) olduktan sonra hiç bir şeyden korkunuz olmasın.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-05-2021 11:10 - 1340 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
25-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım