Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Avrupa’dan Siyonist İsrail’e Tepki
Avrupa’nın 8 ülkesi büyükelçileri, siyonist İsrail ordusuna yazdıkları mektupta, Batı Yaka’da muhasara ve yıkıcı girişimlerinin kaygı verici olduğunu bildirdiler.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
20-07-2016 14:19 - 744 Okunma
Siyonist rejim İsrail savaş bakanlığına verilen sözkonusu mektupta, insani yardımların müsadere edilmesinin kaygı verici olduğuna yer verilirken,  Almanya, İspanya, İtalya, İsveç, İsviçre, Belçika, İrlanda ve Norveç büyükelçileri,  yardım malzemelerinin   kesinlikle müsadere edilmemesi gerektiğini ve bu malzemelerin İsrail’e ait olmadığını bildirdiler.
 
(Bu arada dün işgal rejimi polisi, seksen yaşına merdiven dayamış durumdaki siyonist haham Eliezer Berland’ı cinsel suçlar işlediğinden dolayı el-Lud havaalanına vardığı esnada tutukladı. Haham önce Güney Afrika’da gözaltına alındı sonra hakkında kırmızı bülten bulunması sebebiyle işgal rejimine gönderildi.
 
Walla isimli siyonist haber sitesinin yayınladığı bir habere göre siyonistlerin ileri gelen hahamlarından olan Eliezer Berland’ın taraftarlarından 300 kişi onu karşılamak üzere havaalanında toplanmıştı. Fakat kırmızı bültenle aranan yaşlı haham havaalanına vardığı esnada tutuklandı.
 
Taraftarlarıyla polis arasında bir çatışma yaşanmaması için işgal polisi çok sayıda güvenlik görevlisini sapık hahamı gözaltına almak amacıyla el-Lud havaalanına sevk etti. Haham da uçaktan inmesinin hemen ardından polis tarafından derdest edilerek polis aracına bindirildi.
 
Hahamı gözaltına alıp işgal rejimine teslim etmek üzere Güney Afrika’dan gönderilmesi esnasında kullanılan uçaktaki yolcular arasında da otuz kadar taraftarının bulunduğu ifade edildi.
 
1937 doğumlu ve 79 yaşındaki haham birçok kadına cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor. Ayrıca bazı öğrencileri kendisini çıplak kadınlarla birlikte gördüklerine dair şahitlikte bulunmuşlardı.
 
Shuvu Bonim isimli dini bir okulun yöneticisi olan Haham Berland bundan üç yıl önce hakkındaki suçlamalardan dolayı siyonist İsrail’in işgalindeki Filistin topraklarından kaçmıştı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
20-07-2016 14:19 - 744 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
30-09-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım