Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
ABD’nin PKK’yı Eğittiği Kamptan Şok Görüntüler /FOTO
Türkiye ile müttefik olan Amerika’nın Afrin’de terör örgütlerini eğittiği ortaya çıkmıştı. Afrin’deki yeni görüntüler ABD’nin Türkiye’ye ettiği ihaneti bir kez daha gözler önüne seriyor.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-01-2017 17:02 - 585 Okunma
TSK, Suriye ve Irak’ta PKK’yla büyük bir mücadele örneği sergilerken, Türkiye ile müttefik olan Amerika’nın Afrin’de PKK’lı teröristlere eğitim verdiği ortaya çıkmıştı. Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan tarafından yayınlanan Afrin kent merkezinde çekildiği belirtilen fotoğraflar, gerçeği bir kez daha gözler önüne seriyor.
 
“TERÖR YUVASININ KOMUTASI AMERİKALILARDA”
 
Yavuzaslan fotoğraflara ilişkin, burası Afrin, Danimarka, Fransa, Norveç, Belçika, Almanya, İngiltere, İsrail, Almanya, Kanada ile
 
Brazilya’dan gelen yabancılarla dolu. Bunların bir çoğu paralı savaşçı ve eski asker. Terör yuvasının komutası ise Amerikalılarda” dedi.
 
Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’ün haberine göre, bölgede örgütün en fazla militanının sınır komşumuz Afrin’de olduğu ve bu sayının 15 bine ulaştığı bildirildi.
 
ABD, İKİNCİ HAVA ÜSSÜNÜ DE KURDU
 
ABD özel kuvvetlerinin de Tişrin Barajı’ndaki üste bulunduğu açıklandı. ABD, Suriye’de Ayn El-Arap’ın (Kobani) güneyinde ikinci bir askeri hava üssü de inşa etti. Yine Haseke kırsalındaki Rumeylan Hava Üssü ve Fırat üzerindeki Tişrin Barajı yanında üssü var. ABD buralarda PKK militanlarına askeri malzeme yardımı yapıyor.
 
İŞTE O SİLAHLI EĞİTİM
 
Irak’ta bulunan üslerden de Suriye’deki PKK’lı teröristlere silah desteği yapılıyor. Irak’taki gibi Kuzey Suriye’de de yeni bir askeri yapılanma başladı. IŞİD’den kurtarılan bölgelere PYD-PKK unsurları yerleştiriliyor.
 
Buralardaki Türkmen ve Arap nüfus da göç ettiriliyor.
 
ABD, Menbiç başta olmak üzere Rakka hattında ve PKK’lıların kamplarında konuşlanmış durumda. ABD’li askerler ise lojistik desteğini İncirlik Üssü’nden sağlıyor.
 
Barack Obama’nın IŞİD ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk da Suriye ziyaretlerinde önce İncirlik Üssü’ne gelip daha sonra Suriye’ye geçmişti.
 
KAMPTA ÇOK SAYIDA YABANCI TERÖRİST DE EĞİTİLİYOR
 
Suriye Afrin’de PKK adına ‘terör akademisi’ kurulduğu, birçok ülkeden gelen teröristlerin bu kampta ABD’li askerler tarafından eğitildiği belirlendi.
 
 
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-01-2017 17:02 - 585 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
29-09-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım