Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Türk hackerler İsrail'i hackledi
Türk hackerler İsrail'i 1 milyon 200 bin dolar zarara uğrattı Türk hacker’lar İsrail’in Gazze terörüne tepki olarak ülkenin genel bakanlıklarının bulunduğu birçok web sitesine operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda bakanlıklara bağlı siteler hacklendi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
13-08-2014 08:48 - 925 Okunma
Türk hackerler İsrail'i 1 milyon 200 bin dolar zarara uğrattı.
 
İsrail'in Gazze saldırılarına işaret eden Siber Savaş Uzmanı ve Araştırmacı Yazar İshak Telli, bunun İsrail'e güzel bir cevap olduğunu ve devamının da geleceğini belirtti.
 
Türk hackerlar İsrail'in Demir Kubbe Savunma Sistemini hackledi. Ayyıldız Timi, mevcut sistem ve güvenlik duvarlarının aşılması bir o kadar da zor olan İsrail'in Arraow 3 Balistik Füze ve Hava araçlarının yazılımını hacklemiş durumda. Konu üzerine İHA'ya açıklamada bulunan Siber Savaş Uzmanı ve Araştırmacı Yazar İshak Telli, Ayyıldız Timi'nin, İsrail'in Arraow 3 Balistik füze ve hava araçlarının yazılımını hacklediğini ifade ederek, "Hack üzerine dünya da yapılamayacak bir şey yok. Televizyonlar hackleniyor, uçaklar, istihbarat birimleri hackleniyor. Herhalde bunu yapan arkadaşlar Savunma Bakanlığı'nın hava radar sistemlerine girdiklerini düşünüyorum O şekilde bazı sistemlerin görünmemezliğini sağlamış olabilirler diye düşünüyorum" dedi.
 
Hackerlerin bu işlemleri yaptıklarında çok büyük teknolojilere ihtiyaç duymadıklarını belirten Telli, "Bu sadece akıl ile olan bir şey. Elinizde bilgisayar, server olduktan sonra dünyadaki bütün sistemlere girebilirsiniz. Geçilemeyecek kapıları geçersiniz, Savunma Bakanlığı'nın arkasından ona bağlı birimlere geçiş yaparsınız ya da engelleyebilirsiniz, sistem de görünmez hale getirebilirsiniz bazı şeyleri" ifadelerini kullandı.
 
Sistemin hacklenmesinin milyonda bir ihtimali olduğuna, bunun şehit çocukları ile insanların duaları ile olduğuna işaret eden Telli, "Ben ona inanıyorum. Çünkü bu sistemleri ve bu güvenlik duvarlarını geçmek çok zordur. 14 yıldır bu işin içerisindeyim, olmayacak şeylerin birkaç kişinin duasıyla olduğuna şahit oldum. Ayyıldız'ın 13. senesi ve dünyada hacklemediği sistem yok" diye konuştu.
 
1 MİLYON SİTE HACKLENDİ
 
Telli, İsrail'in yapmış olduğu katliama karşı Ayyıldız Timi'nin yaptıklarını doğru bulduğunu belirterek, "Bu İsrail'e güzel bir cevaptır ve devamı da gelecektir. Ay Yıldızlı grup çok bilgili ve ilkesine bağlı bir grup. 13 yıldır hacklemediği grup yok. 1 milyon siteyi hacklediler bu zamana kadar, keyif için hacklenme diye bir olay yok. Eğer bir yerde zulüm varsa, art niyet varsa bir yerde İslam'a ve Türklere hakaret varsa bu arkadaşlar mutlaka devreye girerler" dedi.
 
İsrail'in Türkiye ve Türkiye'nin istibahrat birimleri ile bir gizli savaşı olduğunu savunan Telli, bunun açıkça belli olduğunu ve Ayyıldız Timi'nin siber gücünü gösterdiğini dile getirdi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
13-08-2014 08:48 - 925 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
19-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım