Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Siyonist Sermaye Gözünü Asya’ya Dikti
Siyonist rejim başbakanı Benjamin Netanyahu, Pazar günü yaptığı konuşmada Siyonist işadamlarının Avrupa’ya olan yatırımlardan ziyade bundan böyle Asya’ya odaklanması gerektiğinin altını çizdi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-01-2015 10:13 - 834 Okunma
İslamî Analiz/Haber Merkezi Siyonist rejim başbakanı Benjamin Netanyahu, Pazar günü yaptığı konuşmada Siyonist işadamlarının Avrupa’ya olan yatırımlardan ziyade bundan böyle Asya’ya odaklanması gerektiğinin altını çizdi. Uluslararası Ceza Mahkemesinin son dönemlerde aldığı kararlarda İsrail’in ulusal güvenliğini hiçe saydığını ve anti-Semitik bir tutum takınmaya başladığını ileri süren Netanyahu, işadamlarının İsrail’i tek bir pazara muhtaç durumdan kurtarması gerektiğini ifade etti. 
 
Yatırımların Batı Avrupa’dan, Asya’ya genişlemesinin Avrupa’da devam eden “Müslümanlaşma” ve “anti-Siyonist” kamplaşmalara en uygun cevap olacağını belirten Netanyahu, Yahudi yatırımcıların plan ve programlarını “Japonya gibi” kendilerine son derece hoşgörü ile yaklaşacak gelişmekte olan pazarlara doğru aktarılmasının uygun bir adım olacağını belirtti.
 
Konuşmasının devamında yanlış anlaşılmaların önüne geçmek istediğini vurgulayan Netanyahu, “Doğu pazarına açılım yapılması gerektiğini söylemesinin diğer pazarlardan el etek çekmek anlamına gelmediğini” belirterek; “Batı Avrupa’daki özellikle belli pazarlara bağımlılığımızı azaltarak yola devam etmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.
 
Netanyahu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Müslümanlaşma dalgası altında kalan Batı Avrupa, anti-Semitik ve anti-Siyonist tavırların sıkça görüldüğü bir bölge olmuştur. Biz, Pazar ağımızı dünya geneline yayarak İsrail’in geleceğini garanti alma niyetindeyiz”.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-01-2015 10:13 - 834 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
18-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım