Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz: "Suud Hanedanı, Dünyanın En Ağır Suçlarını İşliyor"
Halkalı Zeynebiye Camii'nde 03 Kasım 2017 Cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz güncel konulara değindi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-11-2017 08:35 - 1170 Okunma
Halkalı Zeynebiye Camii’ndeki cuma hutbesinde gündemdeki meseleleri değerlendirdi. Özgündüz şunları söyledi:
 
“Allah Erbain ziyaretçilerinin özgürlük yürüyüşlerini kabul etsin. İstanbul Halkalı’da yapılan Erbain merasimini de Kerbela’daki yürüyüş gibi kabul etsin inşallah. Dünyanın göz bebeği İstanbul’da Erbain yapmak çok değerlidir. Sonuçları açısından etkisi açısından, bıraktığı izler, dünyadaki yankıları bakımından çok değerlidir. Allah kabul eylesin inşallah.
 
***
Amerika ile yoldaş olmak, onlara bel bağlamak, Allah’ı bırakıp Amerika’ya güvenmek, onların gönüllü askeri olmak onun cinayetlerini paylaşmaktır ve onunla beraber gidersin cehenneme. 
 
***
IŞİD düşmüş, her yer elinden alınmış durumda. Kenar köşelerde var ama onlar da temizlenecek. Aslında hemen temizlenir de insanları canlı kalkan olarak kullanıyorlar. Bu da hareketi yavaşlatıyor. Ayrıca Irak güçleri Suriye hudut kapısını da aldı. Bundan sonra Suriye devleti izin verirse son kalan yer Elbukemal de 
alınacaktır. Onlar da hudut kapısına doğru yola çıktılar, iki birlik orada buluşmak üzere. Önümüzdeki saatlerde inşallah alınacaktır. Çok şükür bitiyor bu fitnenin merkezi. Ne yazık ki o zalimlere, bebek katillerine eğitim merkezlerinde stant kurup para toplayanlar oldu. Kimileri bunlara yardım etti, övdü; bunların bütün cinayetlerine ortak oldular. Sevap sayıyorlarsa sevap ve günah Allah’ın elindedir. Bebek öldüren de nasıl cennetlik olur?! Onu da düşünen olursa ona birşey diyemeyiz. 
 
Bize de devlet güçlerinin suçlu olduğunu, zalim olduğunu yutturmaya çalıştılar, kabul ettirmeye çalıştılar. Biz de dedik ki haber kaynaklarımız farklıdır. O gün bizim ülkede batı kaynaklı haberler geçerliydi; halen de yer yer öyle görüyoruz. Hala bazırları da orada kaldı. Biz cephe değiştirdik, devletimiz doğru olan tarafta; siz hala Amerika’nın yanında mısınız? Türkiye, Suriye, Irak ve İran beraber hareket etmek zorunda. Bazıları da
Amerika ve İsrail’in gönüllü ve paralı askeri olmaya devam ediyorlar. Biz o gün de dedik, yine de diyoruz: Suriye güçleri, Hizbullah güçleri, Irak güçleri, İran’ın ordusu, çocuk öldürmeye teşebbüs etmişlerse; bakın öldürmüş demiyorum, teşebbüs dahi etmişlerse Allah onları yok etsin. Bizim böyle bir derdimiz yok, biz ülkemizden yana var olan kaynaklarımıza göre tavır belirliyoruz. Haktan yana olma zorunluluğunda olmaya devam ediyoruz.
 
Bir devlete yüzlerce kendini bilmez psikopat, kuduz köpekler gibi dalmışsa devlet savaşacak tabi. Onlar bazı şehirleri gasp etmişse, istemeden de olsa tabi kurunun yanında da yaş yanacak ama kasıt varsa Allah onu yok etsin. Biz onun yanında değiliz. Her zaman dedik, yine de aynı görüşteyiz. Kerbela Erbil’e zulüm ederse biz Erbil’in tarafında oluruz. Yani mazlumun tarafında oluruz. Kerbela’nın bize öğrettiği bu. 
 
***
Suud hanedanı, dünyanın en ağır suçlarını işliyor. Bugün dahi. Ensarullah ile savaşamıyor. Kendi ülkesinin sınır şehirlerini bırakıp kaçıyor ama Amerika’nın verdiği uçaklarla pazar yerlerine bırakıyor. Çocuklar enkaz altında parçalanıyor. Yiğitlerle savaşamıyor çünkü yiğit değildir namerttir. Allah Suud hanedanını yok etsin. Onların Osmanlı askerleri ile karşı  İngilizlerle birlikte olup ne yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Birileri unutsa da biz unutmuyoruz İngiliz ile beraber olduklarını. Bugün de Yemen halkına neden zulüm ediyor, neden saldırıyor? Yemen, İsrail’in uşaklarını yönetici istemiyor. Kendi seçtiği insanları tarafından yönetilmek istiyor. Suud ise milyar dolar silaha veriyor, Arap Müslüman Yemen’in başına döküyor.
Ne yazık ki dünya suskun ve benim ülkem de suskun. O zaman ben mazlumdan yanayım, dediğinde inandırıcı olmaz kardeşim. 
 
***
İslam İşbirliği Teşkilatı’nı ya lağvedin ya da ali Suud’dan çıkarın merkezini, alın İstanbul’a. Milyona yakın Myanmarlı Müslüman zavallılar işkence çekiyor ayıplar olsun! 1,5 milyar Müslüman bu Müslümanlara yardımcı olamaz mı? İslam İşbirliği Teşkilatı’nın nesi var, ne yaptı? Filistin’i kurtarmak için kuruldu; ne yaptı? Filistin için İsrail’in aleyhine bir şey yapmadı. Tam aksine, lehine çalışıyor. Suudi Arabistan’da birçok Müslüman zulüm altındadır. Ortadoğu’nun ve İslam dünyasının kan gölüne dönüşmesinde Suud hep arka planındadır.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-11-2017 08:35 - 1170 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım