Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Mısırlı Aktivistler Yemen Halkı İçin İmza Kampanyası Başlattı
Mısırlı aktivistler; eğer Amerika Yemen işgalini desteklemeseydi bugün Yemen böylesi bir facia yaşamayacaktı. Hepimiz Arap dünyasında Yemenliyiz ve hak ortaya çıkıp batıl yok olmadıkça mücadelemize devam edeceğiz.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
12-09-2017 10:34 - 566 Okunma
Mısır’da sosyal medya aracılığı ile başlatılan; “Suudi Arabistan’ın Yemen işgalini durdurmak için 1 milyon imza toplama” kampanasında Suudi Arabistan’ın Yemen işgalini ve halkın çektiği acıları gösteren görüntüler yayımlandı.
 
Mısırlı Aydınlar Suudi Arabistan’ın Yemen İşgalini Sonlandırmasını İstedi
 
Mısırlı siyasiler ve aktivistler başlatılan bu kampanya ile Suudi Arabistan medyası ve diğer işgalci ülkelerin Yemen halkına yönelik cinayetlerini Myanmar’da yaşanan katliamlar ile örtmek istemelerine karşı çıkarak Yemen’de yaşanan katliamlara dikkat çekmekteler.
 
Yemen Halkının Mazlumiyetini Tüm Dünyaya Duyurmak
 
Kampanyanın kendi resmi sayfasında toplanan imzalarda Suudi Arabistan ve diğer işgalci kuvvetlerden Yemen halkına yönelik cinayetlerini durdurmaları istenirken; “Biz hukukçular, aydınlar, gazeteciler, sanatçılar, yazarlar, medya sahipleri ve İslam dünyasının genel düşünürleri olarak Suudi Arabistan ve müttefiklerinin Yemen halkına yönelik işgallerini durdurmalarını istiyoruz. Bizler mazlum Yemen halkının sesini tüm dünyaya duyurarak Yemen’de işlenen cinayetlere sessiz kalan ve bu cinayetleri işlenmesi için yeşil ışık yakan tüm uluslararası kurumları baskı altına almak istiyoruz” ifadeleri yer aldı.
 
Yemen Halkına Yönelik Utanç Verici Saldırılar Durdurulsun
 
Bizler tüm Arap coğrafyasına Yemen halkının mazlumiyetini göstererek, Araplardan Suudi Arabistan’ın Yemen’de kadın, çocuk, yaşlı tüm sivilleri hedef alan kanlı cinayetlerini engellemelerini istiyoruz. Bu zalim savaşa karşı sesimizi yükseltme ve bu utanç verici savaşı durdurma vaktimiz gelmiştir.
 
Eğer Amerika Yemen işgalini desteklemeseydi bugün Yemen böylesi bir facia yaşamayacaktı. Hepimiz Arap dünyasında Yemenliyiz ve hak ortaya çıkıp batıl yok olmadıkça mücadelemize devam edeceğiz.
 
Mısır’da Suudi Arabistan’ın Yemen işgalini sonlandırması için imza kampanyası başlatılırken Yemen hakkında Dünya Sağlık Örgütünün yayımlanan son raporunda; Yemen’de veba salgının hızlı bir şekilde yayıldığı ve yarım milyon insanın bu salgından etkilendiğini belirtti.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
12-09-2017 10:34 - 566 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım