Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Kamalak: Biz Fabrika Kurduk Onlar NATO Üssü
Çanakkale şehitlerinin ruhunu sızlatmayın
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
07-01-2013 09:51 - 1411 Okunma

 Saadet Partisi’nin Gaziantep İstasyon Meydanı’nda düzenlediği ve on binlerce vatandaşın katıldığı mitingde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, uyarılarda bulundu. Kamalak, ne füze istediklerini ne de gözyaşı dökülmesini istediklerini söyleyerek, Suriye’de ve bütün İslam coğrafyalarında yaşananlara değindi.

Kamalak:Türkiye’deki Nato üslerini, Nato radarlarını, Nato havaalanlarını gösteriyor. Adana’dan, Amasya’ya, Eskişehir’den Malatya’ya, Diyarbakır’dan, Tekirdağ’a ülkemizde tam 28 NATO merkezi var.  Milli Görüş’ün fabrikalarla donattığı Anadolu topraklarını, bunlar, NATO radarlarıyla donattılar. Sanayileşme adına tek bir çivi çakmayanlar, ülkemizi korusun diye NATO askeri çağırıyorlar. Şimdi de Milli Mücadele’deki kahramanlıklarıyla ünlü, üç ilimize Patriot füzesi yerleştirilecek. Patriotlarla birlikte Kahramanmaraş’a Alman askerleri, Adana’ya Hollanda askerleri,  Gaziantep’e ise Amerikan askerleri gelecek.Açık ve net olarak bir kez daha haykırıyorum. Gavurun kalkanından Müslüman’a ‘hayır’ gelmez. Amerikanın, Avrupa’nın, İsrail’in ipiyle kuyuya inilmez. Bu yüzden huzurlarınızda Hükümet’e bir kez daha sesleniyorum: gelin; İsrail ve Amerika’nın sahte barış nutuklarına, özgürlük masallarına kanmayı bırakın.

İsrail, Amerika ve Avrupa Birliği politikalarına teslim olmak yerine, bu milletin şanlı tarihine yakışan milli bir duruş ortaya koyun. Yalancı dostlarla, ikiyüzlü müttefiklerle oyalanmak yerine, tarihin bize yüklediği misyona dönün” diye konuştu. Kamalak, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hiç şüpheniz olmasın ki; bugün yine aynı kararlılık ve aynı fedakarlıkla bu toprakları korumayı bilecektir. Hangi şart altında olursa olsun, hiçbir esaret ve dayatmaya boyun eğmeyecektir. Ancak burada niyet başkadır. Burada oyun başkadır.  Bu Patriotlar, Türkiye’yi korumak için değil, müslümanı, müslümanla savaştırmak için getiriliyor. Müslümanı, müslümana kırdırmak için getiriliyor. Çünkü NATO, barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Nitekim, Sovyetler Birliği’nin dağılmasından sonra İskoçya’da yapılan toplantıda, NATO, düşman tanımını Kırmızı’dan, Yeşil’e çevirmiştir. O toplantıda dönemin İngiltere başbakanı Margaret Teacher;  “Sovyetler Birliği dağıldı ve düşman olmaktan çıktı. Onun yerine yeni bir düşman koymamız gerekiyor. Bu yeni düşman İslam olacaktır” diyerek bunu açıkça ilan etmiştir. Afganistan’da, Irak’ta, Libya’da yaşananlar bunun en açık delilidir. Bir kez daha hükümeti uyarıyoruz; Yapmayın, bu yanlıştan vazgeçin. Bu millet, esarete, dayatmaya, işgale boyun eğmemek için Çanakkale’de 250 bin şehit verdi. O şehitlerin kemiklerini sızlatmayın” dedi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk:

 Türkiye’yi olası bir çatışmada hedef haline getirecek, memleketimizi ateşe atacak olan bir harekete karşı çıkmak için yapıyoruz. Başbakan da, Dışişleri bakanı da Patriot füzelerini olası bir saldırı karşısında topraklarımızı korumak için aldıklarını söylüyorlar. İktidar da biliyor ki, içindeki basit silahlarla mücâdele eden bir gurup insanla baş edemeyen Suriye, Türkiye’ye saldıramaz. İktidarın yaptığı bile bile, kasıtlı olarak milleti aldatmaktır. Bunu niçin yapıyor? İktidar Amerika’ya teslim olmuş durumda, onların istediği her şeyi millet ne derse desin yapmaktan çekinmiyor. Irak’ın işgaline yardım ederken bu gerçeği Başbakan kendisi bizzat itiraf etmişti. 21 Nisan 2003’te The Washington Post gazetesinde Ortak Stratejik Vizyon başlığıyla kendi imzasıyla yazdığı yazıda, Türk halkının yüzde 94’ü Irak’a karşı bir savaşa karşı çıkarken hükümet, Irak’a giren müttefik kuvvetlerinin Türk hava sahasını kullanmasına izin verdiğini itiraf etmişti.

“FÜZELER İRAN’A KARŞI KULLANILACAK”
Bu milleti hiçe sayma davranışını, iktidar varlığını sürdürmek, ABD desteğini kaybetmemek için yapıyor. Patriotların Türkiye’ye konuşlandırılması da aynı mantıkla yapılıyor. Hedefleri Türkiye’yi korumak değil ABD’nin istediğini yapmak.  Irkçı emperyalizmin emrinde olan Amerika Birleşik Devletlerinin İran’a saldırması durumunda bu füzeler İran’a karşı kullanılacak. Bir tarafta Amerika, İsrâil ve Avrupa, yanlarında da ABD’nin Stratejik Ortaklığıyla öğünen bir Başbakanın yönettiği Türkiye, Karşı tarafta da İran, Rusya ve Çin. Bu çatışmada ateş altında kalacak olan Türkiye’dir. Yazık günah değil mi? Niçin bu milleti böyle bir felakete atıyorsunuz?

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
07-01-2013 09:51 - 1411 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
10-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım