Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Kamalak: "Adım adım BOP planı uygulanıyor"
Dış politika kontrolden çıktı
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
29-12-2012 10:12 - 1245 Okunma

 Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, dış politikada iktidarın kontrolü kaybettiğini belirtti. 22 ülkenin haritasının değişeceğine ilişkin Büyük Ortadoğu Projesi'ne dikkat çeken Kamalak, "Zaten değişiyor. Sudan ikiye bölündü. Libya ve Irak'ın durumu malum. Mısır ortada. Malatya'ya füze kalkanı kuruldu. Patriotlar geliyor. Asıl hedef Suriye değil, İran'dır. Son hedef ise Türkiye'dir. Amaç 'Arz-ı Mevud'u İsrail'e teslim etmektir" dedi.

Dış politika Başbakan'ın kontrolünde değil

GİK üyelerinin yoğun alkışları arasında gerçekleşen kucaklaşmada İstiklal Marşı Şairi Mehmed Akif Ersoy'un "Tefrika girmeden bir ülkeye düşman giremez, Toplu vurdukça yürekler, onu düşman sindiremez" dizeleri ile duygularını ifade eden Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, dış politikaya ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda Türkiye'deki  28 NATO üssüne ait bir harita gösteren Kamalak, "Allah korusun. Siz bir savaşta karşı cephede taarruz komutanı olsanız ilk vuracağınız yer neresi olur? Size ateş yapılan yerler olur değil mi? Ortadoğu'da bir savaş olursa, ilk vurulacak yer Türkiye olur. Bizim bu oyunu bozmamız lazım. Bunu bozacak olan da siz Milli Görüşçülersiniz"  diye konuştu. 22 ülkenin haritasının değişeceğine ilişkin Büyük Ortadoğu Projesi'ne de dikkat çeken Kamalak, "Zaten değişiyor. Sudan ikiye bölündü. Libya ve Irak'ın durumu malum. Mısır ortada.  Malatya'ya füze kalkanı kuruldu. Patriotlar geliyor. Asıl hedef Suriye değil, İran'dır. Son hedef ise Türkiye'dir. Amaç 'Arz-ı Mevudu' İsrail'e teslim etmektir" dedi.

Adım adım BOP planı uygulanıyor

Patriot meselesi gündeme geldiğinde, "Böyle bir şey yok" diyen Başbakan Erdoğan'ın sözlerine vurgu yapan Kamalak, "Daha sonra kontrol bizde olacak dedi. Ancak Rasmussen, "hayır kontrol bizde" diye açıklama yaptı. Kamalak, "Ve şimdi ise üç ilimize patriotlar kuruluyor. Düşürülen jetimizle ilgili de bir sürü çelişkili açıklamalar yapıldı. Bir ara 'Emret Başbakanın' dizisi vardı. Şimdi de durum öyle. Dış politika Başbakan'ın kontrolünde değil. Adım adım BOP planı  uygulanıyor" şeklinde konuştu. Elif Erbakan'ın da katıldığı Saadet Partisi Genel İdare Kurulu toplantısı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
 

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
29-12-2012 10:12 - 1245 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
12-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım