Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Hamanei Hz.İmam Hüseyin'in doğum gününde konuştu
İran milleti Cuma günü düşmanı hüsrana uğratacak
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
12-06-2013 14:56 - 1094 Okunma

Tahran- Siyasi hamaset bugünden itibaren başladığını ifade eden İslam dini lideri Ayetullah Hamanei, İran milleti Cuma günü düşmanı hüsrana uğratacağını söyledi.



Mehr haber ajansının İslam dini lideri  Ayetullah Hamanei’nin bürosuna dayandırdığı habere göre, Ayetullah Hamanei İmam Hüseyin(a.s)’in kutlu günüde bu sabah çeşitli kesimlerden oluşan halkın binlercesini kabul etti.

Hamanei bu görüşmede 14 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine işaret ederek, halkın sandık başına yoğun bir şekilde gitmesi ülkenin en önemli mevzusu olduğunu, zira Cuma gününde muktedir olarak hareket edecek olan İran milleti İslami düzenle sıkı irtibatını ispatlayacağı igibi, düşmanı tekrar ümitsizliğe ve hüsrana sürükleyeceğini söyledi.

Bugün İmam Hüseyin(a.s)’in kutlu doğumunu tebrik eden Ayetullah Hamanei, siyasi hamasetin bugünden itibaren başladığını, Allah’a tevekkül ve halkın azmiyle bu hamaset Cuma gününde zirveye ulaşacağını konuşmasına ekledi.

İslam İnkılabı Rehberi, 14 Haziran seçimlerin havası başka ve hava olduğunun altını çizerek, “İslam ve İnkılap düşmanları bütün mali, medya ve siyasi araç gereçlerini kullanarak halkı düzenden ayırmak ve seçimlere karşı güvesizlik çıkarmak niyetindeler. Fakat Cuma gününde muktedir olarak hareket edecek olan İran milleti İslami düzenle sıkı irtibatını ispatlayacağı igibi, düşmanı tekrar ümitsizliğe ve hüsrana sürükleyecektir”dedi.



Seçimin bugüne kadar sürecini iyi olarak değerlendiren Ayetullah Hamanei, “Halkın her yerde kanun yanlısı olarak tutum sergilemesinin bu meselesinin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor”diye konuştu.

Ayetullah Hamanei, cumhurbaşkanı olarak seçilecek olan adayın Cuma gününde oy çokluğuyla seçilmesi düşmanlara karşı İran milletinin menfatlerini daha kuvvetli bir biçimde savunabileceğini, zira uluslararsı alanda zaafiyet gösterildiği zaman düşman daha da ileriye geleceğini hatırlattı.

Maslahat için bazı meseleleri kabul etiklerini, fakat düşman daha fazla cesaret edinerek daha da ileriye gelmesine sebep olduğunu söyleyen İslam İnkılabı Rehberi, yabancıların meşru olmayan isteklerine karşı dik durmak gerektiğini kaydetti.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
12-06-2013 14:56 - 1094 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
18-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım