Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
el- Nusra Hucr b. Adiyy'i mezarından biz çıkardık
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-05-2013 15:09 - 4079 Okunma

 Nusra Cephesi, Hz. Hucr b. Adiyy’e (r.a) ait kabri yıktıklarını ve cesedi şeriflerinin yerinden sökülerek bilinmeyen bir yere götürülme olayını üstlenen bir bildiri yayınladı.

Vahşet örgütü Peygamber ashabının ve Ehlibeyt yarenlerine ait ne varsa yıkacaklarını övgüyle söylüyorlar. ABD- Batı ve İsrail bunlardan sevk alırken sözde İslam ülkeleri ve Arap Birliğinin ağzını bıçak açmıyor. Allah'ın barış ve esenlik olan dinini nasıl bir melanete dönüştürdüklerini bir kere daha ortaya koydular. 

Muaviye oğlu Yezid Hz. İmam Hüseyin'in Peygamberin öptüğü dudaklara çubukla vurarak nasıl övünç dolu sözler söylediyse şimdi de onun nesli Peygamber ashabının ve Ehlibeyt yarenlerinin türbelerine saldırıp mezarlarından çıkarıp kaçırırken aynı övgü dolu sözleri söylüyorlar.

İşte o bildiri ve o övgüler

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla

“إِنَّ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ عِبَادٌ أَمْثَالُكُمْ فَادْعُوهُمْ فَلْيَسْتَجِيبُوا لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِين”

“(Ey kâfirler!) Allah'ı bırakıp da taptıklarınız sizler gibi kullardır. (Onların tanrılığı hakkında iddianızda) doğru iseniz, onları çağırın da size cevap versinler! (A’raf, 194)”

Rahmet orduları tarafından yeryüzünde Allah’ın şeriatını uygulama doğrultusunda, Allah’ın lütfu ve hamdıyla Allah’a şirk araçlarının birinden kurtulduk ve Hucr b. Adiyy’nin cesedinin uygun bir yerde defnedilmesi için kafir Suriye yönetiminin bina ettiği yerden alınarak başka bir yere götürülmüştür. Bu çalışma, kabirlere ibadet edilmesine ve Allah’a şirk koşulmasına sebep olacak kabirlerin yapılmasını haram sayan Allah’ın şeriat yasalarına göre yapılmıştır.    

Hucr b. Adiyy adıyla anılan kişinin kabri, Rafızi (Şia mensuplarını kast ediyor) fırkası tarafından şeriat ve sünnet ilkelerine aykırı olarak mabede dönüştürülmüş ve Allah’ın dinine aykırı olarak onun için mabetler ve mescitler yapmışlardı. Dolayısıyla mücahitlerimiz (selefi çetesini kast ediyor) “Adra beldesi”ni özgürlüğe kavuşturmayı başararak kafir rejimin pislik ve çirkinliklerini temizlemiş ve Allah’ın şeriatını uygulama çerçevesinde bir grup mücahit, şeriat yasalarınca ve ilim ehlinin fetvası gereği şirke bulaşılmış “Hucr b. Adiyy el Kindi’nin” mabedini yıkmışlardır. Bu iş din ve sünnetin korunması adına yapılmıştır!

Mücahitlerimiz! Kutsal Şam topraklarında şeriat ve nebevi sünneti, hakkın gerçekleşmesi için yasa olarak belirlemiştir. Dolayısıyla Aziz Şam topraklarının her yerinde yine şirk evlerinin tamamını yıkmaya devam edecektir!   

وَاللّٰهُ غَالِبٌ عَلٰى اَمْرِهٖ وَلٰـكِنَّ اَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

“Allah, emrini yerine getirmeye kadirdir. Fakat insanların çoğu (bunu) bilmezler. (Yusuf, 21)”

Cebhetu’n Nusra li ehli’ş Şam (Şam Meydanlarının Cihat Mücahitleri – Tebligat bölümü)

Bizleri hayır dualarınızda unutmayınız.

****

Evet sizleri dualarımızda hiç unutmayacağız, Allah'ın laneti sizin ve destekçilerinizin üzerine olsun..

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-05-2013 15:09 - 4079 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
18-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım