Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Caferilerden ABD ve Siyonizm'e Öfke Seli
İslam'a ve Peygamberimize canımız feda
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
14-09-2012 17:13 - 1531 Okunma

İslam’a hakaret filmine yönelik İslam dünyasında dalga dalga yayılan ABD ve İsrail karşıtı protesto eylemleri sürüyor. Türkiye’de de bu gün telin mitingi vardı.

Kısa adı CABİR olan Dünya Caferi Alimler Birliği Halkalı Zeynebiye Camii’nde düzenlediği telin mitingiyle İslam’a ve alemlere rahmet olan aziz peygamberimiz Hz. Muhammed'e (SAV) hakaret dolu iğrenç filmi protesto etti. Protestoya katılanlar, ABD ve İsrail bayraklarının sarılı olduğu kuklaları yaktı. ABD ve Siyonist İsrail aleyhine sloganlar attı.   

Zeynebiye Camiinde kılınan Cuma namazının ardından toplanan binlerce kişi İslam’a uzanan eller kırılsın, Muhammed’e can feda, Müslümanlar kardeştir, Siyonizm kalleştir, Kahrolsun İsrail, Kahrolsun Amerika sloganları atarak alanı doldurdu.

Protesto mitinginde konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz bazı İslam ülkeleri liderlerinin kendi halklarına itidal çağrısı yaptığını ancak bu iğrençlikleri yapanlara adam olun diyemediklerinden yakındı.

Özgündüz, “yapılan bu iğrençliklerin ardında dinler arası savaşın tezgâhlandığını belirtti. Suriye’de bir biriyle savaşan İslam dünyasının dinine, peygamberine ve mukaddesatına edilen küfrü duymayacak kadar sağırlaştığını dile getiren Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, "Emperyalizmin, vahşi kapitalizmin ve Siyonizm’in bunca hakaret ve aşağılamalarına karşın bize düşen onları lanetlemek ve kahrolsun ABD ve kahrolsun İsrail demektir. İlginçtir Suudi Arabistan’dan ses çıkmadı. Bizi koltuğumuzda tutanlara dokunur diyerek suspus oldular diyen Selahattin Özgündüz, kapitalizm ve Siyonizm karşısında dünya halklarının birleşmesi gerektiğini belirterek, “Öteden beridir Müslümanlar arasına Alevidir, Kürt’tür, Arap’tır, Acemdir diye fitne sokmaya çalışanlar, şimdi de bize göre bölge haklarını Müslüman diye birbirlerine düşürerek bölgeye huzursuzluk, savaş, kan sokmaya çalışmaktadırlar.

 Biz bu perspektiften değerlendirerek bütün halkların birleşip Müslüman’ıyla, Hıristiyan’ıyla, Yahudi’siyle, Budist’iyle insanlığın başına bela olan ve insanlığa fitne sokmaya gayret eden vahşi kapitalizmin ve Siyonizm’in karşısında tek yumruk olup, onların oyununa gelmeyerek, entrikalarını boşa çıkarmak zorundayız” dedi.

Özgündüz’ün konuşmasının ardından protesto mitingini düzenleyen Dünya Caferi Alimler Birliği Genel Sekreteri Caferi din alimi Ş.Musa Ayaztekin basın bildirisini okudu.

Dünya Caferi Alimler Birliği’nden Kamuoyuna  

Bismillahirrahmanirrahim

Velahavle vela guvvete illa billâh

"Fitne çıkarmak katletmekten daha büyük suçtur".  "Suçsuz bir cana kıymak tüm dünya İnsanlarının canına kıymış gibidir"

"Ey kitap ehli! Ey Müslümanlar, Ey Kitap ehli Yahudi ve Hıristiyanlar!

Gelin bir kelime üzerinde birleşelim.

Gelin Allah inancında birleşelim. Ona otak koşmayalım. Hiçbir gücü Allah yerine koymayalım.

 Gelin inançlarımızı dünya emperyalizminin ve Siyonizm'in emellerine alet etmeyelim.

 Gelin tarih boyunca hakka karşı savaşmayı sürdürerek bir birine devreden şer güçlere dur diyelim.

 O hak düşmanları, geçmişte Hz. Adem'den, Hz. İbrahim'e, Hz. Musa'dan Hz. İsa'ya ve Hz. Muhammed (sav) kadar düşman kesilen ve düşmanlıklarını Nemrutlar, şeddatlar, Firavunlar olarak sürdürmüş, günümüzde ise kapitalizm ve Siyonizm adı altında devam ettirmektedirler.

Hepinizin bildiği gibi, infialimize konu olan Amerika'nın ve onun gayri meşru çocuğu ve kırmızıçizgisi Siyonist İsrail’in sahnelediği Peygamber efendimiz'e alçakça hakaret eden iğrenç Filmidir.  

Yine kan dökülmesine sebebiyet veren bu film hiçbir insan, hiçbir vicdan, hiçbir inanç tarafından hoş görülerek kabul edilemez.

Böyle bir iğrençlik, ne sanatla, ne özgürlükle, ne de fikir beyanıyla bir ilgisi olamaz.

Gelin peygamberlerimizin mirası olan inançlarımıza saygısızlık edilmesine izin vermeyelim.

Günümüzün Firavunu olan Emperyalist-kapitalist ABD i ve Siyonist İsrail, yaktıkları fitne ateşiyle hem Müslümanların, hem Hıristiyanların hem de Yahudilerin yüreklerini yakmakta.

Ne yazık ki bu fitnelerini insanlık dünyasının içine atmak için, zaman zaman dinler ve zaman zaman da mezhepler arasında, yer yer ırklar arasında fitne ateşi yakarak kendi kirli emellerine ulaşmaya çalışmaktadırlar.

Ancak ABD ve İsrail unutmasın ki onların durmadan benzin döktükleri bu fitne ateşleri kendilerini yakacaktır.

Bu kana doymaz vampirler, insanların kulağına hoş gelecek güya insan hakları, eşitlik ve özgürlük gibi iddiaların arkasına sığınarak bunu yapıyorlar. Oysaki günümüz dünyasında en büyük insan hakları ihlalini ABD Emperyalizmi ve onun besleyip büyüttüğü gayri meşru çocuğu Siyonist İsrail yapmaktadır.

ABD ve yandaşları Avrupa, ülkeleri işgal edebiliyor, rejimler değiştirebiliyor, ülkeleri inançsal, etnik ayrımlara göre bölebiliyor, ama ne hikmetse Filistinlileri, inim inim inleyen Gazzelileri, İsrail'in zulüm ve ambargosundan kurtaramıyorlar.

Ne hikmetse otuz yıldır Türk milletinin annelerini ağlatan, çocuklarını yetim bırakan ülkemizin sözde müttefiki olan Amerika, bunun önünü alamıyor.

Libya'ya özgürlük getiren Amerika, Suudi Arabistan'a, Bahreyn'e ve Yemen'e, Ürdün'e getiremiyor. Bilakis bu ülkelerde iktidara getirdiği uşaklarıyla işbirliği yaparak, El-Kaide ve Taliban gibi terör odakları üretiyor ve Müslümanları sözüm ona Müslümanlık iddiasında bulunan Vehhabi anlayışıyla vuruyor. Yine bunları kullanarak 11 Eylüller meydana getirip, Ortadoğu'yu ve bütün dünyayı kana buluyor.

Emperyalist ABD ve yandaşları sanat ve düşünce özgürlüğü adı altında İslam mukaddesatını ayaklar altına alan Selman Ruştü gibi yazarları ve yine İslam peygamberine hakaret eden Danimarkalı karikatüristleri ve son olarak İsrail fitnesi yüce peygamberimize hakaret filmini himaye ettikleri sürece yaşanan müessif olaylar kaçınılmaz olacaktır.

Dünya Caferi Alimler Birliği olarak, en başta inançlara saldırılıp, onlara hakaret edilmesini ve suçsuz insanların öldürülmesini şiddetle kınarken, tüm dünya insanlarının bu tür fitne ateşlerine karşı müteyakkız olmalarını, hangi dinden olursa olsun, emperyalistlerin ve Siyonistlerin provokasyonlarına gelmemelerini diliyoruz.

İnsanlık vicdanı yeryüzünden zulmün ve fitnenin kalkmasını istemekte ve İmam Mehdi’nin gelmesini beklemektedir.

Mehdi gelecek cihana adalet hâkim olacak ve “Mehdi Gelecek Zulüm Bitecek”

Okunan bildirinin ardından ABD –İsrail bayraklarının sarılı olduğu kukla tekbirler eşliğinde ateşe verildi. 

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
14-09-2012 17:13 - 1531 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
19-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım