Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Batının Sözde İnsan Hakları İddiası!
İslam âlimlerinin batının (sözde) demokrasi havariliği yapmasına ilişkin sözleri;
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
06-08-2015 10:19 - 835 Okunma
Ayetullah Murtaza Muktedai;
 
Amerika ve batının insan hakları savunuculuğuna soyunması yalandır, boş bir iddiadan ibarettir. Eğer insan hakları sizin için gerçekten önemliyse, neden bebek katili Siyonist rejimi türlü bahanelerle destekliyor, onlara yardım etmekten çekinmiyorsunuz?
 
Bugün İran İslam Cumhuriyeti gibi resmi makamlar aracılığıyla Siyonit İsrail cinayetlerine karşı duran başka bir ülke yoktur.
 
Gerçek şu ki, İnsan Hakları Örgütleri'nin sessizliği, Kudüs işgalcilerinin yapmış oldukları cinayetlere ortak olmaktır. Son olarak henüz kundaktaki bir bebeğin canlı olarak yakılması, Siyonist cinayetlerinin en acı ve en somut örneğidir.
 
Ayetullah Memduhi:
 
Batı, insan hakları adına altında ikiyüzlü tutumlar sergilemekte ve yalan beyanlarda bulunmakta. Allah'ın koymuş olduğu düzen gereği makam ve unvanı ne olursa olsun yalancılar ve hileciler eninde sonunda rezil olacaklardır. Bugün Amerika ve Siyonistlerin yapmış oldukları hileler ve sahtekârlıklar yüzünden nasıl rezil olduklarına tüm özgür Müslüman ülkeler şahittir.
 
Sözde insan hakları savunucuları, basın yayın kuruluşlarını ve beyaz perdeyi kullanarak kendilerini mazlumların hamisi göstererek kirli oyunlarını ört pas etmeye çalışıyor. Hâlbuki yaşadığımız coğrafyada dünyanın en büyük cinayet ve katliamları bu ülkeler tarafından işlenmekte veya işlenen cinayetlere ortak olunmaktadır. Tüm bu katliamların sorumluları bir de kalkmış pervasızca İslam Cumhuriyeti'ni insan haklarını çiğnemekle suçluyor.
 
Bizlerin asli vazifesi; bu sahte insan hakları savunucularının saçma iddialarının yalan olduğunu ifşa etmek ve İslam'ın öngördüğü insan haklarını Kuran ve Ehlibeyt membalı kaynaklar ışığında insanlığa tanıtmaktır.
 
Hüccet'ül İslam Habip Tebar:
 
Yaşadığımız asırda maalesef insan hakları konusu batılı devletlerin siyasi malzemesi haline geldi. Arabistan'ın Yemen'e saldırısı ve Siyonistlerin Gazze'ye saldırısı tüm dünyanın gözü önünde yaşandı. Fakat ne yazık ki insan hakları savunucuları en ufak bir ses dahi çıkarmadı.
 
Bu sessiz kalışlar, demokrasi havarilerinin bu konuda ne kadar yalancı olduğunu gözler önüne serdi. Arabistan ve Siyonistler göz göre göre insan haklarını çiğniyorlar. Buna rağmen ne Batılı ülkelerden ne de Avrupa Birliği'nden çıt çıkmadı. Hatta bırakın katilleri kınamayı, yaptırım uygulamayı, mazluma sırtlarını dönüp zalime kucak açtılar.
 
İster güçlü olsun ister zayıf, ister büyük olsun ister küçük her ülke insan haklarına riayet etmelidir. Hiçbir devletin başka bir devlete üstünlüğü yoktur. İnsan hakları konusunda hiçbir unvan ve makam gözetilmeksizin herkes uluslar arası kanunlara uymaya mecburdur.
 
Hüccet'ül İslam Ahmedi;
 
Bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin kendisi insan haklarını ayaklar altına alan ülkelerin başında geliyor. Amerikalı yetkililerin "İslam Cumhuriyeti, insan haklarına uymalıdır" minvalindeki sözleri, aslında kendilerinin bu kanunları tanımadıklarının göstergesidir. İslam Cumhuriyeti her zaman ve her şartta insan haklarını saygılı olmuş ve savunmuştur.
 
Amerikalıların siyahîler üzerinde kurduğu siyasi baskılar hatta ten renginden dolayı onları dışlanmaları ve aşağılamaları zihinlerdeki tazeliğini hala koruyor.
 
Hüccet'ül İslam Hekimiyan:
 
Şu bir gerçektir ki bugün batılıların insan hakları adına söyledikleri sözler ve yapmış oldukları tamamen bir çelişkidir. Dünyada bir milyarın üzerinde Hz Muhammed'in (s.a.a) peygamberliğine inanan Müslüman var. Müslümanlar için Hz. Muhammed'in dokunulmazlığı en üst seviyededir. Bu gerçeği tüm dünyanın biliyor olmasına rağmen hala batılı gazete, dergi ve televizyonlarda İslam Peygamberine açıkça hakaret ediliyor.
 
Öte yandan Guantanamo hapishanesindeki işkence görüntülerini henüz unutmamışken batı hangi insan haklarından söz ediyor?
 
Pervasızlık batının değişmeyen yüzüdür. Hala pişkinlikle ve küstahça insan haklarından söz ediyor, kendilerini demokrasinin savunucuları olarak tanıtıyorlar!
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
06-08-2015 10:19 - 835 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
22-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım