Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Başbakan Erdoğan'dan Bayram Mesajı
Erdoğan mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
24-10-2012 13:38 - 1138 Okunma

EN İYİ CEVAP, BAYRAMLARDA GÖSTERDİĞİMİZ DAYANIŞMADIR"

Olumlu gelişmelere rağmen Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada daha da güçlü bir konuma ulaşmasını engellemek, kardeş kavgası çıkarmak, birlik ve beraberliği bozmak isteyenlerin bulunduğuna dikkati çeken Başbakan Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Siz sevgili kardeşlerimin özellikle bilmesini isterim ki milletimizi kendi kirli senaryolarına alet etmek isteyenlere bizim vereceğimiz en iyi cevap, bayramlarda gösterdiğimiz dayanışmadır.

Bayramlarda ortaya çıkan kardeşlik ruhunu, dayanışma ve yardımlaşmayı, bütün bir yıla yayarsak inanıyorum ki hiçbir güç, hiçbir musibet ülkemize, milletimize, birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecektir. Bunun için her bir vatandaşımı, her bir kardeşimi, birbirimizin dertleriyle dertlenmeye, birbirimizle empati kurmaya, sevinçlerimizi ve kederlerimizi paylaşmaya davet ediyorum."

"UYKUSUZ, YORGUN VE ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYIN"

Erdoğan, Kurban Bayramı mesajında vatandaşlara, bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olmaları, uykusuz, yorgun veya alkollü biçimde araç kullanmamaları uyarısında bulunarak, şunları kaydetti:

"Bu bayramda insan hayatına verdiğimiz değeri, kendimize ve birbirimize olan sevgiyi ve saygıyı lütfen en güzel şekliyle gösterelim. Bayram sevincimizi gölgeleyecek, bayram sevincimizi acıya dönüştürecek tutum ve davranışlardan özellikle kaçınalım.

Milletimizin huzur ve selameti için, yurt içinde ve yurt dışında barış ve istikrarı korumak üzere fedakarca görev yapan, bütün asker, polis ve geçici köy korucularımızın mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Bu ülkenin bütün çocuklarının neşe içinde bayram kutlamasını, yüzlerinin, gözlerinin gülmesini yürekten diliyor; her birinin gözlerinden öpüyorum.

Bütün vatandaşlarımıza bolluk ve bereket içinde bir bayram temenni ediyorum. Allah, bayram sevincimizi, birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın diyor, mübarek Kurban Bayramı'nızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
24-10-2012 13:38 - 1138 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
05-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım