Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Alevi-Şii Katliamı Raporu
- Tekfirci terör örgütleri, dikta rejimler, dış güçler, radikal dinci cemaatler el ele - Yılın ilk çeyreğinde bin 848 cana kıyıldı - Aynı dönemde 2 bin 119 can da yaralandı - Ehl-i Beyt dostlarına yönelik şiddet ve hak ihlalleri buz dağının sadece görünen kısmı
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
07-05-2015 08:31 - 729 Okunma

WASHINGTON – Tekfirci terör örgütlerinin, yılın ilk çeyreğinde Ehl-i Beyt dostlarını hedef alan saldırılarında bin 848 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 119 kişi de yaralandı.

Uluslararası insan hakları izleme örgütlerinin raporlarına göre, soykırıma dönüştürülen Alevi-Şii katliamı 14. asrında da devam ediyor.

Ehl-i Beyt düşmanlığını meslek edinen günümüz Yezitleri, dünyanın dört bir yanında Alevi-Şii katliamında birbiriyle yarışıyor.

Tekfirci terör örgütlerinin, 1-30 Nisan döneminde Irak'tan Madagaskar'a, Suudi Arabistan'dan Nijerya'ya Ehl-i Beyt Mektebi'ne mensup Müslümanlara yönelik saldırılarında 350 kişi hayatını kaybetti, 328 kişi de yaralandı

Yine bu dönemde teröristlerce kaçırılan ve dikta rejimlere tutuklananların sayısı da 172 olarak açıklandı.

Teröristlerin saldırılarında, 1-31 Mart döneminde 589 kişi hayatını kaybetmiş, 676 kişi de yaralanmıştı. 1-28 Şubat'ta 370 kişi hayatını kaybetmiş, 731 kişi yaralanmış; 1-31 Ocak arasında da 539 kişi terör saldırılarında can vermiş, 384 kişi de yaralanmıştı.

Alevi-Şii halka ait çok sayıda eğitim kurumu, kültür merkezi, basın yayın kuruluşu, ev, iş yeri ve kutsal mekan da teröristlerin saldırılarında tamamen ya da kısmen tahrip edildi.

- “Tek amaçları Ehl-i Beyt düşmanlığı”

Rahmet Peygamberi'ni (s) öldürmeye yeltenen zihniyet tarafından temelleri atılan şiddet ve aşırılığa dayalı ideoloji, günümüzde Selefi-Vahabi adıyla aynı hedef için kılıç sallıyor.

Alevi-Şii katlederek 'cihad' eden ve 'cennete' gidecek olan 'mücahidler' 14 asırlık bu kutsal (!) yolculuklarında yalnız da değiller.

İslam'ın özünden bihaber vahşiler sürüsüne yardım ve yataklıkta radikal, bağnaz ve hurafeci tarikatlar, cemaatler ve gruplar birbiriyle adeta yarışıyor.

Bölgedeki dikta ve gasıp rejimlerin eğitip donattığı bu terör çetelerini, deniz aşırı emperyalist ülkelerin istihbaratları da kendi çıkarları için kullanıyor.

İçteki hainler ile dıştaki düşmanların gayri meşru ilişkisinin ürünü olan tekfirci terör örgütleri, vahşette sınır tanımayan cinayetleriyle insanları değil bizzat insanlığı yok ediyor.

- “Alevi-Şii katili örgütlerin listesi”

Tarih boyunca uğradıkları zulümlerden dolayı diyardan diyara göç eden ve dünyanın farklı bölgelerine dağılan Ehl-i Beyt dostları, düşmanları tarafından gölge gibi takip edildi.

Ehl-i Beyt dostunun her günü Aşura, yaşadığı her yer de Kerbela oldu adeta.

Zaman da geçse mekan da değişse, zihniyet hep aynı kalmış, Ehl-i Beyt düşmanlığı artarak günümüze kadar süregelmiştir.

Emevilerin ve Abbasilerin zulüm bayrağını günümüzde dalgalandıran ABD ve Suudi Arabistan, yandaş grup ve ülkelerle birlikte birbirine paralel onlarca terör örgütü kurdurmuş, ümmetin her aynı da Muharrem'e çevirmiş durumda.

İngiliz eliyle, birinci emaneti tefsir ve yorumlarla tahrife yeltenenler, ikinci emaneti de yok etmek için onun takipçilerini hedef alıyor.

Hurafeciler, Hainler ve Hasımların, Alevi katliamı için beslediği, eğittiği, donattığı terör örgütlerinden bazılarının isimleri:

IŞİD, El Nusra, Taliban, El Kaide, ÖSO, Lashkar-e-Omar (LeO), Al-Shabaab, Jamaat Ansar al-Sunna, Lashkar-eJhangvi (LeJ), Lashkar-e-Toiba (LeT), Al Umar Mujahideen, Ahl-e Sunnat Wal Jamat (ASWJ), Sipah-e Sahaba, Jamā'at Ahl as-Sunnah lid-Da'wah wa'l-Jihād (Boko Haram).

- “Şiddet eylemleri ve katliamlar”

Dünyanın birçok noktasında terör örgütleri tarafından hedef alınan Ehl-i Beyt dostları, kimi rejimler ve yönetimlerin de hedefinde.

Gün geçmiyor ki, Alevi katliamı yaşanmasın, insan hakları ihlal edilmesin, tutuklama, işkence, sürgün olmasın.

Ehl-i Beyt Mektebi'ne mensup Müslümanlara yönelik şiddet eylemleri ve insan hakları ihlallerinin ülkelere göre dağılımı:

Sağlıklı bilgi edinilemediği için Suriye, Suudi Arabistan ve Bahreyn'deki şiddet eylemleri ve insan hakları ihlallerinin tamamının raporda yer almadığı da belirtildi.

Alevi-Şii Müslümanlara yönelik diğer bazı ülkelerdeki hak ihlallerinin de yakından takip edildiği ve sonraki raporlarda bunlara da değinileceği kaydedildi.

Raporlarda ayrıca, ilgili tüm uluslararası kurum ve kuruluşlardan Alevi katliamını önlemeye yönelik ciddi girişimlerde bulunmaları talep edildi.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
07-05-2015 08:31 - 729 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
12-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım