Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
2022 CAFERİDER Aşura Değerlendirme Toplantısı
Aşura değerlendirme toplantısına Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, CAFERİDER Başkanı Hasan Babur ve CAFERİDER yönetim kurulu, CABİR Başkanı Seyyit Seccat Karakuş, Zeynebiye Camii İmamı Ehet Talan, Zeynebiye Camii dernek yönetimi, ATADER yönetim kurulu, ZHGM Yönetim kurulu, Zeynebiye’de kurum başkanlarının katıldığı 2022 yılı Aşura Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-10-2022 18:02 - 498 Okunma
 
2022 yılı Aşura Değerlendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasını Caferilik İnancını Tanıtma ve Araştırma Derneği Başkanı Hasan Babur yaptı. Babur, “CAFERİDER adına sizleri ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Maalesef bugün maden kazasında birçok insanımızı kaybettik. Allah ölenlere rahmet, kalanlara acil şifalar diliyorum. İnşaallah ülkemize yüce yaradan böyle acılar bir daha yaşatmasın. Değerli dostlar biz bir aileyiz ve dostuz. Her yıl olduğunu gibi geçen yılda geleneksel olarak bu Aşura sonrası değerlendirmeleri yaptık. Biliyorsunuz çok önemli bir platform gerçekleştiriyoruz. Evrensel Aşura programında birçok kurumlar görev alıyor. Fazlası ve eksiği olabilir. Bunları doğru analiz etmek gerekir. Önemli olan hatalarımızı ortaya koymak bir dahaki seneye bu hatalarımız en aza indirmektir.  Programda gönen hata ve sorunları tekrar olmadan ifade etmek ve mümkünse yanlışlıklarımızı ifade ederken çözümü var ise önerilerinizi anlatmanızda fayda görürüz daha iyi sonuçlar elde ederiz. Tabi ki her yapılan işlerde sıkıntılar olacak. Daha iyi ve güzelini yapabilmek için de ifade ettiğm gibi sorunları doğru tespit edin, doğru netice çıkararak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.
 
Programda Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz bir konuşma yaptı,  Özgündüz; “Güzel yapmışsınız en güzelini yapmışsınız. Sizden güzelini yapan var mı yok. Dolayısı ile meselenin orasına bakmadan camia olarak biz kendimizle yarışmalıyız. Geçmişten daha güzelini yapmalıyız. Rekabet ilerletir. Rakibimiz olmadığına göre kendimizle yarışmalıyız.  Aradan bir yıl geçiyor. Bir yıl ömürden geçti o büyük zarardır. Aşura günü herkes elinden geleninin daha fazlasını yapıyor. Ama yine de eksikliklerimiz oluyor. Burada bu eksikliklerimizi gidermek için toplanmışız. Bunları gelecek Aşura’da daha aza indirmek için CAFERİDER yöneticileri not alsın en aza indirecekler.  Temennim oldur. ” dedi.
 
2022 yılı Aşura Değerlendirme Toplantısı’nda kurum başkanlarının görüş ve önerileri alındı. Gelecek yıllarda  düzenlenecek Evrensel Aşura Matem Merasimi programında yaşanan aksaklıkları gidermek için CAFERİDER yöneticileri de notlarını alarak en aza indireceklerinin temennilerini dile getirdiler.
 
Toplantı dilek ve temennilerin sunulmasının ardından sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-10-2022 18:02 - 498 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
04-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım