Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
2018 yılı, Siyonist rejim için siyasi krizlerin yoğunlaşacağı yıl
İşgal altındaki Filistin topraklarında yaşayan Siyonistlerin, çakma rejim başbakanı Benyamin Netanyahu'nun mali yolsuzluk nedeni ile muhalefetlerinin yoğunlaşması ardından batıdaki bazı haber çevreleri, Siyonist rejim eğitim bakanı ve Yahudi Evi partisinin başkanı Naftali Bennett'in başbakanlık koltuğuna oturacağını duyurdular.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-02-2018 10:10 - 561 Okunma

İşgal altındaki Filistin topraklarında yaşayan Siyonistlerin, çakma rejim başbakanı Benyamin Netanyahu'nun mali yolsuzluk nedeni ile muhalefetlerinin yoğunlaşması ardından batıdaki bazı haber çevreleri, Siyonist rejim eğitim bakanı ve Yahudi Evi partisinin başkanı Naftali Bennett'in başbakanlık koltuğuna oturacağını duyurdular.

Siyonist rejim İsrail Başbakanı Netanyahu ile ilgili yolsuzluk soruşturmalarında yeterli delile ulaşıldığı belirtildi. halkının istifaya çağırdığı Netanyahu görevi bırakmayacağını açıklarken, işgalci rejim polisi, Netanyahu'nun polis teşkilatını baskı altında tutmaya çalıştığını söyledi.

Polis yetkililerinin Netanyahu'nun mali fesat ve rüşvet suçlaması ile mahkemede yargılanması gerektiğinini belirterek savcıya iddianame hazırlaması tavsiyesinde bulundu. Bu arada korsan rejim bazı parlamenter yetkilileri Benyamin Netanyahu'nun derhal istifa etmesini istediler. Netanyahu'ya yönelik eleştiriler ve baskıların yoğunluğu, koalisyon kabinesinin üyelerine kadar ulaşmıştır.

Siyonist rejimdeki gelişmeler, işgalci rejime hakim siyasi krizin yoğunlaşmasının habercisidir. Netanyahu'nun istifasına dair isteklerin artması ile eşzamanlı olarak, çakma rejim yetkilileri arasındaki söz düelloları da yoğunluk kazanmıştır. Hiç şüphesiz son aylarda Siyonist rejimin siyaset alanı, yeni ihtilaflar, güç savaşı ile partiler arasında siyasi ve ekonomi haraç kesmelere sahne olmuştur. Bu da korsan rejimin yeni bir siyasi çalkantı dalgalarının eşiğinde olduğunu gösteriyor. Netanyahu'nun özellikle de son aylardaki başarısız siyasetleri, işgalci rejimde siyasi, ekonomik ve sosyal krizlerin yoğunlaşmasına ayrıca işgal altındaki topraklarda yaşayanların Siyonist rejim elebaşlarına karşı geniş çaplı itirazlarına sebep olmuştur. Bu şartlarda siyasi gözlermciler 2018 ylının, Siyonist rejim için krizlerin yoğunlaşacağı yıl olacağını belirtiyorlar.

İşgalci rejimde siyasi krizin, Filistin halkının intifadasına ve özellikle son aylarda daha da yoğunlaşan kudüs intifadasına karşı sürekli aldığı yenilgilerin ardından yoğunlaştığı gözleniyor. Benyamin netanyahu'ya karşı muhalefetlerin yoğunlaşması ve işlediği ve karıştığı mali yolsuzlukların incelenmesi, netanyahu'nun siyasi ömrünün sonu yaklaştığı anlaşılıyor.

Lübnan el-Ahbar gazetesinin internet sitesinde çıkan bir makalede Siyonist rjim başbakanı benyamin netanyahu'nun mali yolsuzluklarının ortaya çıkması ile onun siyasi hayatının da dikkatlice mercek altına alındığını, görünüşte siyasi ömrünün sonuna doğru hareket ettiğini yazdı.

Siyonist rejimin çeşitli krizlerle karşı karşıya gelmesi, bu sahte rejimin karanlık geleceğini gözler önüne sermektedir. Fakat yine de Filistinlileri öldürme ve sahte istail rejimin şiddet eylemleri sona ermemiştir. Bu da Siyonist rejim yetkilileri ve partilerinin iktidar savaşı uğruna kendi aralarındaki yoğun ihtilaflara rağmen, Filistinlilere karşı şiddetin yoğunlaşması ve haklarının tamamen çiğnenmesinde hiçbir ihtilafları olmadığını gösteriyor.

Fakat yine de Siyonist rejimdeki siyaset alanı, yeni tur siyasi mücadele ve şaşkınlıkla çalkalanmaktadır. Korsan rejim başbakanı Benyamin Netanyahu'nun mali yolsuzluklarının ifşa olunması ile birlikte yoğunlaşan siyasi keşmekeşler, başbakana alanı daha da daraltıyor.

2009 yılından itibaren siyonist rejimin başbakanı olan Benyamin Netanyahu şimdiye kadar üç kez meclisi feshetmiş ve tekrar parlamentoyu feshedecek olursa, işgal altındaki Filistin topraklarını işgal eden siyonistlere 4. Kez parlamento seçimlerini dayatılmış olacaktır. Tabii ki bu şartlar kesin olarak siyonist rejim için bedeli ağır olacaktır ve uluslararası alanda b büyük sorunlar yaşayan bu rejim, içeriden de yoğun bir şekilde sarsılacaktır.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-02-2018 10:10 - 561 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
27-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım