23-07-2016 tarihinde eklendi
YAŞASIN VAHDETİMİZ


Aziz vatanımızın ve necib milletimizin bekası her zaman savunduğumuz "VAHEDET " birlikte kardeşçe bir arada yaşamaktır ilkesi." İşte tam da burada ülkemizin ve cennet vatanımızın temeline ve aziz milletimizin kalbine ve birliğine. dirliğine farklı kirli ve dış destekli hain ellerce dinamitler koyulmaya ve ülkemizin her alanda ilerlemesinin önüne setler çekilmeye çalışılmıştır. 
 
Ancak büyük şeytan Amerika ve onun gayri meşru gasip cani evladı İsrail tarafından beslenen ve yıllar yılı ülkemizde kendilerini riyakarca, sinsice baş yaverliğe kadar terfi ettiren "Fetöcü kanlı ve kirli eli milli gelirden, tüğü bitmemiş yetimlerin kanından ve malından vampirler sülüler gibi beslenenler" ülkemizin ve milletimizin birliğine ve tamda kalbine büyük şeytanın beslediği "FETO'nun" talimatıyla dinamiti koymuştur.
Ancak yüce milletimizin "BU BÜYÜK BİRLİK" karşısında ve devlet erkanlarımızın zamanında müdahale ferasetiyle büyük şeytan Amerika ve onun kirli cani uzantısı olan "FETÖ'cular" bir kez daha vicdanlarda ve sokaklarda mahkum olmuştur.
 
Yüce milletimizin varlığını ve bekasını korumayı namus borcu bilen "KAHRAMAN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZ BAŞTA GENEL KURMAY BAŞKANIMIZ,  ŞEREFLİ KOMUTANLARIMIZIN VE EMNİYET GÜÇLERİMİZİN DİRENİŞİYLE KARŞILAŞINCA BİRKEZ DAHA YIKILMAYA VE TARİHİN KİRLİ ÇÖPLÜĞÜNE GÖMÜLMEYE MAHKUM OLMUŞLARDI."
 
Büyük şeytan Amerika, onun kirli ve karanlık uzantısı olan FETÖ'cuların kirli ve hain planları bir kez daha yüce Türk milletinin birliği karşısında çatır çatır çökmüş ve hain eli kanlı şeytan Amerika ve hain uzantıları bu "KUTSAL VAHDET VE BİRLİĞİN" çökerttiği enkazın altında kalmıştır. YAŞASIN VAHDETİMİZ VE BİRLİĞİMİZ KAHROLSUN ŞEYTAN AMERİKA VE ONUN ŞETAN UZANTILARI.
Selam ve dua ile
http://caferider.com.tr/yasasin-vahdetimiz-_m3392.html