27-05-2022 tarihinde eklendi
BABUR TBMM'DE
Caferilik İnancını Tanıtma Araştırma ve Eğitim Derneği Başkanı Hasan Babur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Türkiye Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve İstanbul Milletvekilimiz Şamil Ayrım'ı ziyaret etti.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleșen görüşmede Babur, Türkiye'deki Caferiler adına milli birliğimize yönelik saldırılara yönelik duyarlılığı nedeniyle Ayrım'a teşekkürlerini bildirdi.
 
Ayrım da ülkemizin birlik ve beraberliğimize her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ayrımcılık yapılmasına müsaade etmeyeceklerini, kendisinin de mensubu olduğu Caferi toplumunun ülkemizin en güvenilir unsuru olduğunu dile getirdi.
 
 
Ziya Ayrım'ın kabrini ziyaret etti. 
Devlet Üretme Çiftlikleri Iğdır Müdürlüğü yapan 
Yüksek Ziraat Mühendisi  Yusuf Ziya Ayrım, 1964-1979 yılları arasında Kars Senato üyesi olarak TBMM'de milletimizi temsil etti. Cumhuriyet Senatosu Tarım, Orman, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonları Başkanı, Cumhuriyet Senatosu Başkanlık Divânı İdare Amiri oldu. 2 Aralık 2011 günü Ankara’da vefat etti. Ayrım için ertesi gün Türkiye Büyük  Millet Meclisi önünde tören düzenlendi.
http://caferider.com.tr/babur-tbmm-de_h24921.html