11-03-2021 tarihinde eklendi
Özgündüz'e Anlamlı Ziyaret
Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Emniyet Müdürü Cevdet Hürol Öztürk ve İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık 10 Mart Çarşamba günü Halkalı Zeynebiye'de Türkiye Caferileri Lideri Hüccet-ul İslam velmuslimiyn Selahattin Özgündüz'ü makamında ziyaret ettiler.

CABİR, CAFERİDER, Zeynebiye Camii Derneği, ZHGM ve İFA Spor yetkililerince karşılanan konuklar, değerli liderimizin makamına geçerek Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile görüştüler.
 
Ziyarette CABİR'i temsilen Ehet Talan, CAFERİDER'i temsilen Hamza Yavuz, Zeynebiye Camii Derneği'ni temsilen Zeynebiye Camii Külliyesi Müdürü Ali Demirtekin, Zeynebiye Hareketi Merkezi Başkanı İrfan Tuncay ve İFA Spor Kulübü'nü temsilen Adnan Atam hazır bulundular.
 
Özgündüz ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu'na, İlçemize yeni atanan ilçe Emniyet Müdürü Cevdet Hürol Öztürk'e ve İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık'a teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede konuklar, Özgündüz'den bölgedeki Caferiler'in durumu ve olaylara bakışı hakkında bilgi aldılar.
 
Görüşmenin sonunda Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Emniyet Müdürü Cevdet Hürol Öztürk ve İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık geçtiğimiz günlerde Türkiye Gazetesi'nin bulmaca sayfasındaki Şii vatandaşlarımıza yönelik olumsuz ifadeden duydukları üzüntüyü dile getirdiler.
 
 
http://caferider.com.tr/ozgunduz-e-anlamli-ziyaret_h24735.html