22-03-2020 tarihinde eklendi
Özgündüz'den "Meb'as" Günü Mesajı
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz: "Bugün Recep Ayının 27. günü kimine (şia geleneğe) göre "Meb’as" kimine (sünni geleneğe) göre "Miraç" günü olarak kutlanıyor. Her iki anlamda da bütün müslümanlara mübarek olsun."

“Meb’as”,  yani diriliş, diriltme, uyanış, uyandırma, bunu gerçekleştirmek için buna en uygun, en layık, en temiz, en basiretli,en dirayetli, en saf, en duru, en hakşinas ve vazifeşinas olanı görevlendirip, dirilip,uyanacak olanlara gönderme...GÖNDEREN'e hamdolsun. Gönderdiğine salatü selam olsun. Aldığı görev verdiği görev başımız üstüne.Allah bizi, “duyduk ve uyduk” diyen, dedikten sonra da sözünde duranlardan eylesin.
 
“Miraç" yani yüceliş, yükseliş.
Karanlıktan dünyayı süfladan, mübarek kılınan sılaya ordanda da sıdret’ül-müntehaya, sonsuz aydınlığa, aydınlığında üstündeki aydınlığa yücelme ve yükselme... O' NUR’a- NUR’un-NUR’a hamd ü senalar olsun. O’nun yücelttiğine salat ü selam olsun. Allah bizleri de karanlıklardan aydınlığa çıkarıp, süfliden ulvi olana yüceltsin. 
 
Allahım ! Madem bu milleti ta orta asyadan çıkarıp, eline sancağı verdin  ona devlet kurdurup, salibi akımının karşısıda İslamın bekçiliğini verdin. Bu millete ve onun devletine bir takım nadanların yaptıklarından ötürü zeval verme. Nadanlığın,bağnazlığın, yobazlığın karanlığından  bizleri çıkarıp ÖZ MUHAMMEDÎ İSLAM'ın ilim irfan aydınlığına ulaştır...
http://caferider.com.tr/ozgunduz-den--meb-as--gunu-mesaji_h24397.html