04-02-2020 tarihinde eklendi
ABD'li komutanları İran korkusu sardı
Amerika’nın Batı Asya bölgesinde merkezi komutanlığı Centcom komutanı General Kenneth McKenzie, Aynul Esed üssüne düzenlenen füze saldırısından sonra halâ İran’ın intikam saldırılarını beklediklerini açıkladı.

Centcom komutanı General McKenzie, İran Aynul Esed üssüne düzenlediği saldırının ardından bu savaşı şiddetlendirmek istemediğini, ancak Amerikalı güçler halâ İran’ın intikam amaçlı saldırılarını beklediklerini kaydetti.
 
General McKenzie, İran’ın Fars körfezindeki deniz kuvvetleri son haftalarda normal faaliyetlerde bulunduklarını belirtti.
 
Kudüs Gücü Komutanı General Hac Kasım Süleymani, Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis ve iki komutanın beraberindeki heyette yer alan sekiz arkadaşları 3 Ocak Cuma günü ABD terör ordusunun Bağdat havaalanı yakınında düzenlediği terör saldırısında şehit düştü.
 
İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu 8 Ocak sabahın ilk saatlerinde  Amerika’nın Irak’ta Aynul Esed askeri üssüne ve Erbil’deki bir başka üsse onlarca balistik füze ile saldırarak ABD terör ordusunun şehit Süleymani suikastine kesin cevap verdi.
 
Amerika’nın CNN kanalı ise Amerikalı yetkililerden naklen bu saldırıda 64 Amerikalı terörist askerin beyinden etkilendiğini duyurdu. (Ajanslar)
http://caferider.com.tr/abd-li-komutanlari-iran-korkusu-sardi_h24170.html