25-04-2019 tarihinde eklendi
Hizbullah'tan Bütün Dünyaya Suud Katliamını Protesto Çağrısı
Lübnan Hizbullah hareketi, Suud rejiminin onlarca masum sivil insanın boyunlarını vurdurarak katletmesine çok sert tepki göstererek, bütün dünyayı bu barbarca katliama tepki vermeye çağırdı.

Hizbullah televizyonu El Menar'ın internet sitesinde yayınlanan habere göre, Lübnan Hizbullah Hareketi, Suud rejiminin onlarca masum sivili alçakça katletmesini kınayan bir bildiri yayınlayarak”onların ifade özgürlüğünü savunmaktan başka bir suçları yoktu” dedi.
 
Hizbullah açıklamasında Suud rejiminin katlettiği şehitlerin ailelerine taziyelerini ve sabır dileklerini bildirerek “dökülen bu masum kanların mazlumların kurtuluşunu aydınlatacak bir meşale olarak kalacaktır” dedi.
 
Hizbullah Suud rejiminin bu vahşi katliamı gerçekleştirmesinde en büyük ortağının Amerika olduğunu belirterek bütün dünya halklarına , uluslararası insan hakları kuruluşlarına Suudi rejimin bu katliamına karşı seslerini yükseltmelerini ve hükümetlerine baskı yapmalarını istedi.
 
Hizbullah ayrıca dünyanın Suudi rejimi ve onun tekfirci unsurları eliyle gerçekleştirilen katliamlar karşısındaki sessizliğini de kınayarak,  Suud rejiminin katliamları karşısındaki sessizlik ve tepkisizliğin bu rejimin cinayetlerini sürdürmesinin önünü açtığını belirtti.
http://caferider.com.tr/hizbullah-tan-butun-dunyaya-suud-katliamini-protesto-cagrisi_h23092.html