05-04-2019 tarihinde eklendi
Beşşar Esad: Venezüella’daki Olaylar, ABD ile Müttefiklerinin Suriye’de Çıkardığı Krizin Benzeri
Ortadoğu'da Hizbullah dahil anti-ABD turuna çıkan Venezüella Dışişleri Bakanı'nı ağırlayan Suriye Devlet Başkanı "Venezüella'da olan bitenler, ABD ile müttefiklerinin kendi dayattıkları gündeme uymayan Suriye'de egemenliği gasp edip hegemonya dayatmak için yapıp ettiklerinin benzeri" dedi.

Ortadoğu’da Hizbullah dahil anti-ABD turuna çıkan Venezüella Dışişleri Bakanı’nı ağırlayan Suriye Devlet Başkanı “Venezüella’da olan bitenler, ABD ile müttefiklerinin kendi dayattıkları gündeme uymayan Suriye’de egemenliği gasp edip hegemonya dayatmak için yapıp ettiklerinin benzeri” dedi.
 
Trump yönetiminin devirmek için elinden geleni ardına koymadığı Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun Ortadoğu turuna yolladığı Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza, Türkiye ve Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ı da içeren Lübnan temaslarının ardından Suriye'ye geçti.
 
Arreaza ile beraberindeki heyet, Suriye'de Devlet Başkanı Beşar Esad ve Dışişleri Bakanı Velid Muallim tarafından kabul edildi.
http://caferider.com.tr/bessar-esad--venezuelladaki-olaylar-abd-ile-muttefiklerinin-suriyede-cikardigi-krizin-benzeri_h23020.html