30-11-2018 tarihinde eklendi
Özgündüz: " ABD Suud'dan Vazgeçmez"
Halkalı Zeynebiye Camii'nde 30 Kasım 2018 Cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz güncel konulara değindi.

Halkalı Zeynebiye Camii’ndeki cuma hutbesinde gündemdeki meselelere değerlendirdi. Özgündüz şunları söyledi: “Değerli müminler basından sizlerde takip ediyorsunuz. Bilindiği gibi İsrail Başbakanı Netanyahu ve Amerika Devleti Başkanı Trump alenen açık ve net Arapları sağmal inek gibi sağıyoruz diyorlar.
Cemal Kaşıkçı öldürüldü tamam ama Arapların yüzlerce milyar dolarlarını yiyoruz. Sonra bu Araplar bizim düşmanlarımızla savaşıyor. İsrail’in güvenliği için. 
Peki, bu Araplar kiminle savaşıyor? Kendi dindaşı ve vatandaşı ile savaşıyor öyle değil mi? Her gün Müslümanların başına bomba yağdırıyorlar. 
Böyle birisini neden hükümetten düşürelim ki? Bize başka kim böyle hizmet edecek?
Hem Petro Dolarlarını yiyoruz, hem de bizim adımıza bizim düşmanlarımızla savaşıyorlar. Tamam, ortada bir cinayet var ama olsun biz onlardan vazgeçemeyiz.
Böyle dostu nereden bulacaklar. Bunu açık açık söylüyorlar. Onları sütlü ineklere benzetiyorlar ortada hiç bir sorun yok.
Cemal Kaşıkçı'nın ölüm emrini veren Veliaht Prens Muhammed Bin Selman biliyorsunuz bütün kuzenlerini topladı ve kendilerinden milyar dolar istedi. Sebebi ise Trump beyefendiyi doyurmak için. Kendi kuzenlerinden Zorla para istedi ve Trump'a verdi. Ve bu olayında gizli bir yanı kalmadı.
Trump açık ve net bir şekilde her şeyi açıklıyor. Ve buna rağmen sözüm ona sakallı bizim hoca efendiler Suudi Arabistan’a dua ediyorlar.
Allah Müslümanları kâfir düşmanın şerrinden korusun. ”dedi.
Muhabir: Ali Ekber GÖKÇE
http://caferider.com.tr/ozgunduz----abd-suud-dan-vazgecmez-_h22310.html