18-05-2017 tarihinde eklendi
Özgündüz'den Iğdır Halkına Teşekkür Mesajı
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ Iğdır'da İmam Mehdi'nin (a.f.) viladeti münasebetiyle tertip edilen anma programlarında Iğdır halkının büyük ilgisinden dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı.

"12 Mayıs 2017 cuma günü, serhat ilimiz yeşil Iğdır ve doğup büyüdüğümüz ilçemiz Tuzluca'da iki çok güzel viladet günü münasebetiyle Hz. Mehdi'yi (a.f.) anma programı yapıldı.
 
Her ikisine de konuşmacı olarak davetliydim. Iğdır Ehl-i Beyt Alimler Birliği ve Al-i Aba dernek başkan ve yöneticilerinin yanı sıra H. Ş. Bahtiyar ve H. Ş. Akil ile birlikte havaalanına teşrif edip bizi onurlandıran ulema ve halkımızın karşılamalarındaki içtenlik, bizi onurlandırmakla birlikte fevkalade duygulandırdı. Bu vesileyle hem mezkur zevata hem ilimiz eşrafından S. Ekber Yeşil, Göleli ve tertemiz hotellerinde bizi güzel şekilde ağırlayan Yıldız ailelerine hem de sevgileriyle bizi mahzuz eden tüm Iğdır ve Tuzlucalı hemşehrilerime en içten sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. 
 
Bilhusus ilimizin sevilen saygı değer valisi, emniyet müdürü ve askeri mülki erkanıyle birlikte siyasilerimize, üniversite öğretim üyelerine ve hava alanı müdür ve çalışanlarına gösterdikleri yakın ilgi ve alicenablıklarından dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. "
 
15/05/2017
Selahattin ÖZGÜNDÜZ
http://caferider.com.tr/ozgunduz-den-igdir-halkina-tesekkur-mesaji_h19302.html