06-03-2017 tarihinde eklendi
ABD, Arabistan Kanalıyla Yemen’de el-Kaide’yi Silahlandırıyor
Yemen’de bir internet sitesi, Amerika’nın Suudi saldırganlar ve uşakları vasıtasıyla Yemen’de el-Kaide terör örgütünü silahlandırmakla meşgul olduğunu bildirdi

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon)  son bir ay içinde Amerika’nın Yemen’e ikinci kez Yemen’e askeri güç indirdiğini bundan amacın başta el-Kaide olmak üzere terör örgütlerine darbe indirmeyi amaçladığını bildirdi.
 
Yemen Taiz News internet sitesi ABD yönetiminin Yemen’e yönelik askeri güç sevkıyatı ve silah ve teçhizat göndermesindeki asıl amacının, Suudi rejiminin Yemen’e askeri tecavüzü ardından bu ülke içinde daha fazla nüfuz sahibi olmak olduğunu ve bu konuda el-Kaide terörünü bahane ederek İslam’ı karalamaya çalıştığını bildirdi.
 
Bu arada Amerika’da bir internet sitesi Suudi rejiminin Yemen’e askeri tecavüzü ardından bu ülkede el-Kaide terörizminin 4 kat daha da güçlendiğini bildirdi.
 
Bu dergi Amerika’nın Suudi rejimine destek verdiğini ve Suudi rejiminin de Yemen’de el-Kaide gibi terör örgütlerini destekleyerek güçlendirdiğini bildirdi.
http://caferider.com.tr/abd-arabistan-kanaliyla-yemende-el-kaideyi-silahlandiriyor_h18801.html