30-12-2016 tarihinde eklendi
Şeyh Ali Selman’ın Kızından Babasına Mesaj: Seninle Gurur Duyuyorum
Babacığım seninle gurur duyuyorum. Ben ve tüm Bahreyn halkı senin ve tüm tutukluların özgürlüğüne kavuşacağı günü kutlamak için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Şeyh Ali Selman’ın kızından, Bahreyn rejim zindanlarında 2 yıldır tutuklu bulunan babasına mesaj: Babacığım seninle gurur duyuyorum. Ben ve tüm Bahreyn halkı senin ve tüm tutukluların özgürlüğüne kavuşacağı günü kutlamak için sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
28 Aralık 2016 Bahreyn El-Vifak Cemiyeti Genel Sekreteri Şeyh Ali Selman’ın, Bahreyn rejim zindanlarında tutukluluğunun 2. Yıldönümüdür.
 
Şeyh Ali Selman ailesiyle yaptığı tüm telefon görüşmelerinde, demokratik ve özgür bir Bahreyn için barışçıl mücadeleye devam edeceklerine tekit etti.
 
El Menar kanalı vermiş olduğu habere göre; Şeyh Ali Selman’ın ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinde şunları söyledi: Rabbimin bu büyük ve mücadeleci milleti zafere ulaştıracağına eminim. Bahreyn’in demokratik ve özgür bir ülke olması yolunda mücadele veren herkesi selamlıyor, Allah, vatan ve millet uğrunda fedakârlık gösteren herkesin elini öpüyorum.
 
Bahreyn mahkemesi son celsesinde Şeyh Ali Selman’ı 9 yıl hapse mahkûm edecek kararı onamıştı.
 
Bahreynli bir yargı kaynağı, Şeyh Ali Selman’ın Bahreyn rejimini güç kullanarak değiştirmek için tebliğ etme suçundan yargılandığını belirtti.
 
Bundan daha önce, Şeyh Ali Selman Bahreyn mahkemesi tarafından 4 yıl hapse mahkum edilmişti fakat temyiz mahkemesi Bahreynli Şii alimin mahkumiyetini 9 çıkardı.
 
Bahreyn İslami ve Ulusal El-Vifak Cemiyeti Genel Sekreteri Şeh Ali Selman, Ayetullah Şeyh İsa Kasım’dan sonra, Bahreyn devrim hareketinin en tanınmış simalarından birisi olarak tanınmakta.
http://caferider.com.tr/seyh-ali-selmanin-kizindan-babasina-mesaj--seninle-gurur-duyuyorum_h18262.html