25-11-2016 tarihinde eklendi
Suud Yemen’in Hacce Eyaletindeki Vahşi Cinayeti
Siyonist Suudilerin Yemen’in Hacce eyaletine yaptığı yeni hava saldırınlarda Yemenli vatandaşlar yine katliam edildi.

Suudi koalisyon bu sabah Yemen’de yaptığı saldırılarda sivilleri katlederek yeni cinayetler işledi.
 
Mahalli kaynakların verdiği habere göre, Siyonist Suudi koalisyonun savaş uçakları İkave bölgesinde sivil vatandaşların araçlarına saldırdı. Bu saldırı sonucunda Yemenli vatandaşlardan bazılar şehit oldu ve bazıları da yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı.
 
Yemen’in İnkılap haber ajansı da mahalli kaynaklara dayandırdığı haberinde, Siyonist Suudi savaş uçaklarının Hacce eyaletinin İkave mıntıkasında Hiranlı vatandaşların bulunduğu araçlara yaptığı iki ayrı saldırıda 16 kişi şehit oldu ve 12 kişi de yaralandı. Bazı yaralıların durumunun kötü olduğu bildirildi.
 
48 saatlik ateşkesin ardından Siyonist Suudi koalisyonu yerleşim yerlerine yaptığı saldırıları artırdı.
 
Siyonist Suudiler, Siyonist İsrail rejiminin de desteğini alarak bazı Arap ülkeleriyle oluşturduğu koalisyon güçleriyle 1 yıldan fazla bir zamandır Yemen’e geniş çaplı saldırılar başlatmış durumda. Siyonistler bu saldırıyla Yemen’in Siyonist uçağı istifa etmiş eski cumhurbaşkanı Mansur Hadi’yi hükümete geri getirmek ve Siyonist hizmetlerine devamını sağlamaya çalışmaktadır.
 
Bu saldırılar sonucunda binlerce Yemenli kadın ve çocuk katledildi ve on binlercesi evlerinden oldu. bu ülkenin yüzde sekseni Siyonist Suudiler tarafından yok edildi.
http://caferider.com.tr/suud-yemenin-hacce-eyaletindeki-vahsi-cinayeti_h18088.html