20-10-2016 tarihinde eklendi
Kassam Tugayları: Gerçekleri Açıkladığımızda Bütün Dünya Şaşıracak
Hamas’ın silahlı kanadı, Siyonist rejim hapishanelerinde bulunan Filistinli mahkumlar konusunda sert çıkışta bulundu.

 
Özgürlerin Vefası Anlaşması’nın beşinci yıldönümü münasebetiyle El-Kassam Tugayları tarafından dün akşam yayımlanan mesajda Ebu Ubeyde, direnişin elinde esirleri özgürlüğe kavuşturmak için tuttuğu kartlarla ilgili gerçekleri açıkladıklarında tüm dünyanın şaşıracağını ifade etti.
İzzettin El Kassam Tugayları’nın El Aksa televizyonunda yayımlanan açıklamasında, “Esirleri özgürlüğüne kavuşturmak için direnişin elindeki tüm gerçekleri en uygun zamanda açıkladığımızda bütün dünya, halkımız ve esirlerimiz şaşıracaktır” denildi.
 
Ebu Ubeyde, geçen zamanın işgalcilerin lehine olmayacağını da kaydetti.
“Özgürlerin Vefası Anlaşması’ndan önce esirlerimize söz vermiştik ve o sözümüzü yerine getirdik” diyen Ebu Ubeyde, esir takası anlaşmasıyla özgürlüklerine kavuşan esirleri bir kez daha kutladı.
 
Ebu Ubeyde mesajında, İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitlerini ve direnişin etrafında kenetlenen Filistin halkını, Kudüs İntifadası gençlerini ve işgal zindanlarında tutulan esirleri de selamladı.
 
‘SİYONİST REJİM MUTLAKA BEDEL ÖDEYECEK’
 
Siyonist Rejim’in yeni bir esir takası anlaşması yapmaktan kaçtığı kaydedilen açıklamada, “Siyonist rejim, halkını sahte çağrılarla aldatıyor. Bu kaçış ona bir yarar sağlamayacak ve zaman faktörü asla lehine olmayacaktır” mesajı iletildi. Açıklamada, siyonist işgalci hapishanelerindeki Filistinli tutuklulara ise “Siyonist rejim mutlaka bir bedel ödeyecek ve bütün Filistin sevince gark olacaktır” denildi.
 
NE OLMUŞTU?
 
İzzettin El Kassam Tugayları ilk kez nisan ayında elinde 4 siyonist askeri olduğunu açıklamış ancak yaşayıp yaşamadıklarına dair bilgi vermemişti.
Siyonist rejim ise Oron Şaul ve Hadar Goldin adlı askerlerinin savaşta öldüklerini ancak cesetlerinin alıkonulduğunu savunuyor. Siyonist rejim tarafı ayrıca, biri Etiyopya asıllı diğeri Arap olmak üzere 2 vatandaşının da Gazze’de olduğunu ileri sürüyor.
Hamas ile siyonist işgal rejimi arasında 18 Ekim 2011’de yapılan takas anlaşmasıyla 2006’da esir alınan siyonist asker Gilad Şalit’e karşılık olarak bin 27 Filistinli tutuklu serbest bırakılmıştı
http://caferider.com.tr/kassam-tugaylari--gercekleri-acikladigimizda-butun-dunya-sasiracak_h17909.html