04-09-2016 tarihinde eklendi
Arabistan Batı Liderlerini Satın Aldı
ABD’li ünlü düşünür ve dilbilimci Noam Chomsky, batının, Riyad yönetiminin teröristleri desteklediğini bildiğini ancak görmezlikten geldiğini bildirdi.

 
Arabistan’ın bölgedeki yıkıcı girişimini sert bir dille eleştiren  ABD’li ünlü düşünür ve dilbilimci Noam Chomsky, bu ülkenin ortadoğuda şiddet yanlısı İslami örgütlere destek verdiğini bildirdi.
 
Fars Haber ajansının bildirdiğine göre  ABD’li ünlü düşünür ve dilbilimci Noam Chomsky Suudi rejimi ile ilgili son bir açıklamasında, Suudi rejiminin IŞİD ve en-Nusra gibi terör örgütlerinin asıl hamisi olduğunu söyledi.
 
Lübnan’ın el-Mayadin televizyonuna açıklamada bulunan Chomsky, Suudi rejiminin bölgede şiddet yanlısı örgütleri himaye ettiğini, ancak Batı özellikle de Amerika bu durumu görmezden gelmeyi tercih ettiklerini söyledi.
 
 ABD’li ünlü düşünür ve dilbilimci Noam Chomsky Arabistan’ın İslam’ı şiddet yanlısı radikal bir din olarak dünyaya tanıttığı için Amerika, İngiltere ve Fransa’nın Arabistan’ın cinayetlerine bilerek sessiz kaldıklarını, çünkü Arabistan’ın para ve dolarlarla bu ülke liderlerini satın aldığını söyledi.
http://caferider.com.tr/arabistan-bati-liderlerini-satin-aldi_h17708.html