19-07-2016 tarihinde eklendi
Amerikalıların Sevinci Kursaklarında Kaldı, Açıkça Darbeye Destek Verdiler
Türkiye’yi devlet içine sızan adamlarıyla Ortadoğu bataklığına sürükleyen ve son darbeyi vurarak ülkemizi parçalama peşinde olan ABD yönetiminin hevesi kursağında kaldı.

Darbe girişimini kınamaktan sakınan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, ‘darbe teşebbüsü’ne yönelik olarak, konuya ilişkin ayrıntılı bilgiye sahip olmadığını belirterek, “Türkiye’nin barış, istikrar ve devamlılık içinde kalacağını umuyorum. ABD, Türkiye’de darbe girişimi yaşandığını, kimin galip geleceğinin belirsiz olduğunu düşünüyor” demişti.
 
ABD’li SENETÖRÜN DARBE SEVİNCİ
 
Darbe kalkışması Türkiye ile birlikte tüm dünyada da canlı olarak izlenirken, ABD’de American Enterprise Institute’den Michael Rubin, New York Post gazetesinde yayınlanan yazısında “darbe haberlerinin Türkiye’de hala ordudan ümidin kesilmemesi için bir neden olduğunu”söyledi.
 
1960 yılında Menderes’e karşı yapılan darbeye göndermede bulunan Rubin, Türkiye’nin kalkınmasına, demokrasisine ve gelişimine olan düşmanlığını da ortaya koydu. Türkiye’de ordunun anayasanın koruyucusu olduğunu söyleyen darbe destekçisi Rubin, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hakkında da çirkin iftiralarda bulundu.
 
Rubin darbe haberlerini alır almaz ‘ordu tarafından devrilen Erdoğan El-Nusra ve DAEŞ’e destek veriyordu’ diye yazdı.
http://caferider.com.tr/amerikalilarin-sevinci-kursaklarinda-kaldi-acikca-darbeye-destek-verdiler_h17275.html