27-05-2016 tarihinde eklendi
Suudi Rejim İran Karşısında Hizaya Gelerek Hac İçin 63 Bin Vize Tahsis Etti
Arabistan Hac ve Umre Kurumu İranlılar için sadece 63 bin vize tahsis ettiklerini, bu vizelerin elektronik sistemle verilebileceğini açıkladı. Söz konusu kurum konu ile ilgili daha fazla detayı açıklamadı.

Bu yıl Hac merasimine katılma konusunda İranlı hacı adaylarının yolunda engel çıkaran Arabistan sonunda vize konusunda bir açıklama yaptı. Arabistan Hac ve Umre Kurumu İranlılar için sadece 63 bin vize tahsis ettiklerini, bu vizelerin elektronik sistemle verilebileceğini açıkladı. Söz konusu kurum konu ile ilgili daha fazla detayı açıklamadı. Bilindiği üzere Arabistan’ın bu yolda çıkardığı engellerin […]
paylaş tweetle paylaş
 
Bu yıl Hac merasimine katılma konusunda İranlı hacı adaylarının yolunda engel çıkaran Arabistan sonunda vize konusunda bir açıklama yaptı.
Arabistan Hac ve Umre Kurumu İranlılar için sadece 63 bin vize tahsis ettiklerini, bu vizelerin elektronik sistemle verilebileceğini açıkladı.
Söz konusu kurum konu ile ilgili daha fazla detayı açıklamadı.
 
Bilindiği üzere Arabistan’ın bu yolda çıkardığı engellerin ardından İran Hac ve Zirayet Kurumu Başkanı Said Ohadi geçen gün ikinci kez Arabistan’a giderek Suud yetkililerle konuyu görüşmeye devam etmişti.
http://caferider.com.tr/suudi-rejim-iran-karsisinda-hizaya-gelerek-hac-icin-63-bin-vize-tahsis-etti_h16868.html