13-01-2015 tarihinde eklendi
Kâbe İmamı: Kendi Evlatlarımızın Bizi Vurması Ne Acıdır!
Mescid-i Haram imam hatibi Salih b. Hamid, birkaç gün önce Irak-Arabistan sınırına saldıran teröristlere işaret ederek şöyle konuştu: Selefilik anlayışıyla eğittiğimiz kendi evlatlarımızın bize karşı ayaklanması ve ülkemizin güvenliğini tehdit etmeleri ne acı bir durumdur!

Mescid-i Haram imam hatibi Şeyh Salih Hamid, Arabistan’ın uzun süreden beri ülkenin iç güvenliği konusunda tedirgin olduğunu kaydetti ve sözlerini şöyle sürdürdü: Uzun süredir terör tehlikesi güvenliğimizi tehdit etmektedir. Bu yüzden uluslararası terörizmle mücadele merkezinin tesisi Arabistan’ın önemli çalışmalarından biridir. Arabistan hep teröre karşı bir ülke olma konumunu korumuştur. Bu ülkede yaygın olan selefi anlayış her türlü aşırıcılıktan uzaktır ve asla mezhepçilik yapmaz, taassuptan uzak durur!...
 
Irak-Arabistan sınırında intihar saldırısı düzenleyen Arabistan asıllı teröristlerden biri bu eylemden birkaç saat önce twetter hesabına şöyle yazmıştı: IŞİD benim davamdır. IŞİD sancağını Roma’da ve Arabistan’daki evimin üzerinde dalgalandırıncaya kadar mücadeleye devam edeceğim…
 
IŞİD’in Arabistan ve Suriye’deki intihar eylemcilerinin çoğunu Suudi Arabistanlı teröristler oluşturuyor. Birkaç gün önceki intihar eylemcisinin babası oğlunun ölüm haberini alında twetter üzerinden şöyle yazdı: Allah’a şükürler olsun ki bana, oğlumu düşmana karşı savaş yolunda kurban verme şerefini nasip etti.
 
Geçen hafta Arabistan-Irak sınırında gerçekleştirilen intihar eyleminin asıl unsurlarının Arabistanlı birkaç terörist olduğu anlaşıldı. Bu saldırıda üç güvenlik görevlisi ve 4 terörist hayatını kaybetti.
http://caferider.com.tr/kbe-imami--kendi-evlatlarimizin-bizi-vurmasi-ne-acidir-_h13539.html