06-02-2014 tarihinde eklendi
Bölgedeki en büyük tehdit tekfirici gruplardır


  Bölgedeki en büyük tehdidin tekfiri gruplar olduğunu ifade eden İran  İslam Devrim Muafızları Kara Kuvvetleri Komutanı, her zaman ülkenin toprak bütünlüğünü savunmaya ve ülkenin dört bir köşesinde güvenliği sağlamaya hazır olduklarını bildirdi.

Mehr haber ajansının bildirdiğine göre İran İslam Devrim Muhafızları bilgilendirme sitesine dayandırdığı habere göre, İslami Şura Meclisi’ndeki Batı Azerbaycan eyaleti temsilciler kurulu, Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı General Pakpur ile bir araya gelerek görüş alışverişi yaptı.

Söz konusu heyet bu görüşmede temsil ettikleri bölge güvenliğini sağlamak için çaba gösteren Devrim Muhafızlarına teşekkür ve takdirlerini dile getirdi.

General Pakpur da bu görüşmede bölgesel gelişmelere işaret ederek, alınan tedbirler dolaysıyla ülkede özel bir güvenlik sorunu kalmadığını, yurt dışında beslenen teröristler zaman zaman ülke içine yönlendirildiklerini söyledi.

Bölgedeki en büyük tehdidin tekfiri gruplar olduğunu ifade eden İslam Devrim Muafızları Kara Kuvvetleri Komutanı, her zaman ülkenin toprak bütünlüğünü savunmaya ve ülkenin dört bir köşesinde güvenliği sağlamaya hazır olduklarını bildirdi.

http://caferider.com.tr/bolgedeki-en-buyuk-tehdit-tekfirici-gruplardir_h11124.html