Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Zehra Ana Derneği’nden Anlamlı Ziyaret
Zehra Ana Derneği yönetimi, yaklaşık dört yıldır Suudi önderliğindeki koalisyon güçlerinin bombardıman, işgal ve kuşatması altında, açlık, hastalık ve ölümle pençeleşen mazlum Yemen halkıyla yardımlaşma, onların acil ve en temel ihtiyaçlarını karşılama amacıyla kurulan ve Yemen halkının yegane yardım kurumu olan Bünyan Derneği’ni ziyaret etti.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-12-2018 08:05 - 1264 Okunma
Dernek Başkanı Meftune Atam, Başkan Yardımcısı Zehra Kaçan ve Genel Sekreter Zehra Çakır'dan oluşan Zehra Ana yönetim heyeti ziyarette El-Mesire Tv Genel Müdürü Dr. İbrahim Deylemi, Bunyan Vakfı Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Abdulkarem Al-Matari ve ekibiyle bir araya gelerek Zehra Ana Derneği'nin genel faaliyetleri ve özelde de Mazlum Yemen halkıyla dayanışma amacıyla derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Zehra Ana yönetim heyeti görüşmede, bugüne kadar Yemen için sürdürülen yardım çalışmalarının bundan sonra da daha kapsamlı ve güçlü bir şekilde devam edeceğini belirterek, Türkiye halkının kardeşlik ve merhamet elinin her zaman Yemenli kardeşlerinin yanında olacağını vurguladı. 
 
Yemen heyeti de Zehra Ana yöneticilerinin kendilerine ziyaretinden ve yaptığı açıklamalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Yemen halkı adına Türkiye Caferileri Lideri Sayın Selahaddin Özgündüz'e, Zehra Ana derneği ve Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformuna şükranlarını sunarak, Yemen halkı ile dayanışma amacıyla ortaya konulan duruştan, yapılan yardım çalışmalarından ve takdim edilen yardımlardan dolayı şükran ve tebriklerini sundular.
Zehra Ana Derneği ve Bunyan Vakfı yöneticileri arasında yapılan görüşme ve değerlendirmeler sonrasında, mazlum Yemen halkı ile dayanışma ve yardımlaşma amacıyla yapılacak tüm yardım çalışmalarının koordinasyonu ve yerine ulaştırılması için bir işbirliği mutabakatı imzalayarak, bundan sonra çalışmaların bu çerçevede sürdürülmesi kararlaştırıldı.
Görüşmede Yemen heyeti adına açıklamalarda bulunan İbrahim el Deylemi, Zehra Ana derneği ile çalışmaktan büyük bir onur duyduklarını belirterek “bizler Yemen halkı olarak hepimiz Hz. Fatımatu'z Zehra'nin çocuklarıyız” ifadesini kullandı.
 
Mazlum Yemen halkının en acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması ve yaralarının sarılması için kurulup Yemen'in 17 şehrinde faaliyet göstererek 20 milyon Yemenli'ye yardım ulaştıran Bunyan Vakfı'nın, Yemen'de 1390 gönüllüyle mazlum ve mahrumların yardımına koştuğu ve Zehra Ana Derneği'nin de kendilerine maddi ve manevi büyük bir güç kattığını belirttiler.
 
Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam, yardımsever Türkiye halkının kardeşlik, sevgi ve merhamet duygularıyla sundukları bağışlarının Bunyan Vakfı vasıtasıyla doğrudan ve en güvenli bir şekilde Mazlum Yemenli kardeşlerimize ulaştırılmasının mutluluğu içerisinde olduğunu vurgulayarak Bunyan Vakfı'nın gıda, giyim, ilaç ve benzeri alanlarda yardımlarının yanısıra, aynı zamanda mazlum halk için yeniden yapım, imar, inşa ve tarım alanlarında da etkili çalışmalar sürdürmüş olması itibarıyla Bunyan Vakfı'na tebrik ve takdirlerini sundu.
 
Görüşmede ayrıca Bunyan Vakfı'nın kuruluşu ve faaliyetleri ile ilgili olarak Zehra Ana yöneticilerine görüntülü bir brifing sunuldu…
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-12-2018 08:05 - 1264 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
29-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım