Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Zehra Ana Derneği önemli bir çalışma başlatıyor
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
27-08-2014 13:54 - 1562 Okunma

Kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın yanında camiamızın hanımlarına yönelik sosyal ve kültürel çalışmalarda bulunan Zehra Ana Derneği, şimdi de her yönden donanımlı ve sağlıklı nesiller için kolları sıvadı.

Camiamızda yetişen eğitimcilerle 29 Ağustos Cuma akşamı 20.45’te buluşacak olan Zehra Ana Derneği yönetimi, toplumsal faaliyetlere duyarlı insanlarımızla da 30 Ağustos Cumartesi günü 20.45’te bir araya gelecek. Her iki toplantıda Zehra Ana’nın yediden yetmişe camiamızın tüm bireylerine ilim ve bilim hizmeti verecek olan Zehra Ana İlimler Akademisi’nin çok amaçlı salonunda gerçekleştirilecek.

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meftune Atam, bu anlamlı projeye başta eğitimcilerimiz olmak üzere camiamızın her kesiminden önemli katılım ve katkıların olacağına inandığını belirterek şunları söyledi:

“Camiamızda bir ana misali gücünün yettiği, eksik kalmış her alanda hizmet vermeyi şiar edinen fedakar yönetici arkadaşlarımız sayesinde okuldan mahrum kalmış Azerbaycanlı canlarımıza ışık tuttuk. Eğitimci kardeşlerimizin katkılarıyla bu çalışmayı genişletip Zehra Ana İlimler Akademisi'ni proje olarak sunuma hazır hale getirdik. Geçtiğimiz yıl 80 civarında Azerbaycanlı öğrenciye okulumuzda, yazın ise, hazırlıksız olmamıza rağmen 400 civarında öğrenciye hizmet verildi.

Şimdi bu projeyi yoğun talep ve mutlak ihtiyaç doğrultusunda, Allah’ın lütfuyla başlatacağız. Projeyi sunduğumuz tüm kurumlarımızdan çok büyük destek gördük. Bu akademi yalnızca öğrencilere değil Okuma Yazma Kursları, Dil Kursları, Sinema Kulübü, Açık Öğretim Takviye Kursları, proje sınıfları, Lise Komisyonu, Üniversite Komisyonu, Fikir Kulübü ve daha nice anlamlı etkinlikler ile genç yaşlı, bayan erkek toplumumuzun tüm katmanlarına hitap edecektir.

Eğitimin önemini, ve bu alana toplumumuzdaki ihtiyacı eğitimci kardeşlerim benden kat be kat iyi bilmekte. İşi ehline vermek düsturuyla siz değerli eğitimcilerimizi liderimizin yıllardır vurguladığı "bilge nesil bilge toplum" hareketinde yer almaya davet ediyorum. İnşallah bu çalışma geleceğe daha bir güvenle bakmamıza vesile olacaktır. Bu proje sadece eğitimci arkadaşlara değil, duyarlı herkese açıktır. Bu vesileyle Hz. Zehra’nın adına layık nesiller yetiştirmek için camiamızın tüm bireylerini bu iyilik halkasında yer almaya davet ediyorum.”

 

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
27-08-2014 13:54 - 1562 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
25-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım