22-02-2013 tarihinde eklendi
Musri karşıtlarından ilginç eylem
Mursi'yi uzaya göndereceğiz

 France Press Ajansı’nın bildirdiğine göre, Mısır muhalefet hareketi “April 6 Youth Movement” üyeleri Cumhurbaşkanıını uzaya göndermeye karar verdiler.

“April 6 Youth Movement” hareketinin Facebook sayfasından bildirildiğine göre, üyeler Muhammed Mursi’nin adını ocak başında deodorant üreticisi “Axe” tarafından duyurulan uluslararası yarışma katılımcıları arasına yerleştirdiler. Bu yarışma sonucuna göre axepollo.com sitesinde en çok oy alan 25 kişi uzay aracı ile bir saat uçuş gerçekleştirecekler.

Mısır muhalif hareketi üyeleri yayınladıkları bildiride herkesi Mısır cumhurbaşkanı için oy kullanmaya çağırıyor. Bildiride “Kardeş ay halkı haricinde kimse açıkça görülen yalana ve kendi vaatlerini reddetmeye tahammül edemez. Özellikle bunun için cumhurbaşkanının sizin oylarınıza ihtiyacı var. Cumhurbaşkanı Mursi biz size iyi yolculuklar diliyoruz” denildi.

Öte yandan, “April 6 Youth Movement” hareketi üyelerinin yayınladıkları bildiriyi “Ben uzaya gitmek istiyorum. Çünkü misyonumu yerine getirdim” yazılı Mursi’nin görüntüsü takip etti.

France Press Ajansı şu ana kadar Muhammed Mursi’nin Basın Danışmanlığı Dairesi tarafından bununla ilgili herhangi bir açıklama veya yoruma ulaşamadı.

http://caferider.com.tr/musri-karsitlarindan-ilginc-eylem_h8678.html