14-02-2021 tarihinde eklendi
ÖZGÜNDÜZ, PKK mensuplarının Gara'da bir mağarada katlettiği 13 siville ilgili açıklama yaptı
Türkiye Caferileri lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ, PKK mensuplarının Gara'da bir mağarada katlettiği 13 siville ilgili açıklama yaptı.

Türkiye Caferileri lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ PKK mensuplarının Gara'da bir mağarada katlettiği 13 siville ilgili açıklama yaptı.
ÖZGÜNDÜZ açıklamasında: “Sivil vatandaşlarımızı katletmenin sebebi üzerinde bir hayli düşündüm. Hiç bir sebep bulamadım. 13 sivil ne diye öldürülür! Bunun meşru hiç bir sebebi olamaz. Neye hizmet! Kime hizmet! Hangi din, mezhep veya ideolojiye böyle bir kıyım fayda sağlar ki! O savunmasız vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Allahım! Ülkeme, milletime, devletime kötü niyet besleyenleri kendi kazdıkları kötülük kuyularında helak eyle. İçimize ateş salanların içlerine ateş sal. Ülkemi, milletimi ve devletimi nadan dostun ve şeytan düşmanın şerrinden muhafaza buyur.” dedi.
14/02/2021
Selahattin ÖZGÜNDÜZ
http://caferider.com.tr/ozgunduz-pkk-mensuplarinin-gara-da-bir-magarada-katlettigi-13-siville-ilgili-aciklama-yapti_h24731.html