08-10-2020 tarihinde eklendi
Tekirdağ Yeniçiftlik İlçe Müftülerin'den Hz. Abbas (as) Camii'ne Anlamlı Ziyaret
Tekirdağ İl Müftüsü sayın İsmail İpek ile Yeniçiftlik İlçe Müftüsü sayın Muhammed Ali Özer Yeniçiftlik'te bulunan hz. Abbas (as) Camii'ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve beraberindeki heyet karşıladı.

8 Ekim Perşembe günü öğlen gerçekleşen ziyarette il ve ilçe müftüleri hz. Abbas Camii imamı ve dernek yönetimi tarafından karşılandılar.
 
Daha sonra il ve ilçe müftüleri Öğlen namazını Camii imamı Gökhan Tağal hocanın imamlığında ikame ettiler.
 
8 Ekim Perşembe günü Hz. Abbas (as) Camisinde öğlen namazı sonrası gerçekleşen görüşmeye
 
Türkiye Caferileri lideri sayın Selahattin ÖZGÜNDÜZ ile beraber Caferi Alimler Birliği (CABİR) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ayetullah Seyyid Seccad Karakuş, Cabir başkanı Kemal Otay, Cabir sekreteri Ali Koç ve Camii cemaatinin de katılımıyla manevi bir ortamda geçti.
Manevi bir ortamda geçen görüşmede çeşitli fıkh-i ve güncel konular üzerinde fikir alışverişi yapıldı. 
 
İki saat süren görüşme sonrasında Caferi Alimler Birliği'nin çıkartmış olduğu beş ciltlik " İmam Hüseyin Ansiklopedisi" Türkiye Caferileri lideri Selahattin Özgündüz tarafından il müftüsüne, Cabir yüksek istişare kurulu başkanı tarafından ise ilçe müftüsüne takdim edildi. Daha sonra il Müftüsü Diyanet işleri Başkanlığı'nın hazırladığı Kuran-ı Kerim ve Meali'ni Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'e takdim etti.
http://caferider.com.tr/tekirdag-yeniciftlik-ilce-muftulerin-den-hz--abbas-as-camii-ne-anlamli-ziyaret_h24716.html