05-10-2020 tarihinde eklendi
Özgündüz’den, “Birlik ve Beraberlik Mesajı”
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, “Türkiye'de her kesimden büyük coşku yaşanırken Türkiye ve Azerbaycan bayrakları dalgalandırarak "Yaşasın Azerbaycan – Türkiye kardeşliği. Azerbaycan bayrağını Karabağ'dan asacağız" İşte bizleri bugünlere, bu gönül erlerinin ektiği sevgi tohumları, birlik ve beraberlik aşkı getirdi" dedi.

Özgündüz mesajında şunları söyledi; “Şu anda ülkemin doğsundan batısına her yerinde Azerbaycan bayrakları binaları süslemiştir. 
 
İşte bunun için Selahattin ÖZGÜNDÜZ, ben bu ülkenin sadece Alevi-Caferi’sine değil, Sünni-Hanefi, Şafii’sine de kurban olurum diyor. Ve tarihi yanlış okuyup, tevelli- teberriyi de yanlış yorumlayıp, OĞUZ EVLADINI biri birine düşman etmeyin diyor. 
 
Türkiye-Azerbaycan biri birine (Allah korusun) düşman olursa bundan kim zarar görür !? Kim yarar sağlar!!!??? Onun için diyor: “Bizim sorunumuz, mezheb farklılığı değil, bunu bahane edip aramıza düşmanlık sokan bağnaz bölücü-fitnecilerdir...” Allah bütün müslümanları ve necib milletimizi bunların fitnesinden korusun.” dedi.
 
05/10/2020
Selahattin ÖZGÜNDÜZ
http://caferider.com.tr/ozgunduzden-birlik-ve-beraberlik-mesaji_h24715.html