27-09-2020 tarihinde eklendi
Özgündüz’den Azerbaycan'a Destek Mesajı
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve her kesimiyle milleti içtenlikle Azerbaycan’ın yanındadır.

Özgündüz, şu ifadeleri kullandı: “Batımızda Yunanistan, doğumuzda Ermenistan uyduruk devleti dindaşlarının şımartmasıyla kudurmuşlar. İkisinin de arkasında aynı güçler. İkisinin de amaçları aynı: Türk vatanını işgal etmek. Bizim de görevimiz, bu cüce şımarıklara haddini bildirmektir.

Benim önerim, genel seferberlik yerine, gönüllülük esasına göre asker toplamaktan yanadır. Sadece Azerbaycan’la da sınırlı tutmadan Balkanlardan, Çin Seddi’ne kadar tüm TÜRK Dünyas’ının gönüllülerinden oluşacak bir “GÖNÜLLÜ TÜRK ORDUSU” oluşturmak bence en doğrusudur.

Bu orduya gönüllü katılmak üzere ben ailemden en az bir mangayla, kabilem (Taşdemir)den bir bölükle, aşirem (Ayrımlı) dan bir taburla ve camiam (Azerbaycan kökenli) lerden bir tümenle İhtiyaç hâsıl olursa bu, kolordu da olabilir. “GÖNÜLLÜ TÜRK Ordusu’na” katılmaya hazırız.

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti devleti ve her kesimiyle milleti içtenlikle Azerbaycan’ın yanındadır.

Bundan ben eminim kimsenin de kuşkusu olmasın. Bu gönüllü ordu, Türk coğrafyasının neresinde ihtiyaç hâsıl olursa orada TÜRK vatanını savunur.

Allah ordularımızın yardımcısı olsun.” dedi.

27/09/2020

Selahattin ÖZGÜNDÜZ

http://caferider.com.tr/ozgunduzden-azerbaycan-a-destek-mesaji_h24707.html