23-09-2020 tarihinde eklendi
CAFERİDER, SUÇ DUYURULARINDA BULUNDU!
Caferilik İnancını Tanıtma, Araştırma ve Eğitim Derneği (CAFERİDER), son dönemlerde satışa sunulan Caferilik inancına yönelik suç unsurları içeren kitap hakkında, Hz. Hasan Efendimiz hakkında suç içerikli paylaşım ve söylemlerden dolayı Prof. Dr. İlhami Güler ve Prof. Dr. Mikail Bayram haklarında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Caferilik İnancını Tanıtma, Araştırma ve Eğitim Derneği (CAFERİDER), son dönemlerde satışa sunulan Caferilik inancına yönelik suç unsurları içeren kitap hakkında Savcılığa müracaat etti.
Bahsi geçen kitabın toplatılmasını savcılıktan talep etti.
 
Öte yandan CAFERİDER, Hz. Hasan Efendimiz hakkında suç içerikli paylaşım ve söylemlerden dolayı Prof. Dr. İlhami Güler ve Prof. Dr. Mikail Bayram hakkında savcılığa müracaat etti.
 
CAFERİDER Hukuk Birimi, ilgili idari kuruluşlar nezdinde idari soruşturma başlatılması için müracaatta bulundu.
Konuyla ilgili CAFERİDER başkanı Hasan Babur da bir açıklama gerçekleştirdi.
 
Babur: “CAFERİDER kurulduğundan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inancımıza yönelik her türlü saldırıya karşı yasal zeminde mücadele edecek.
Bu bağlamda inancımıza yönelik saldırılarda bulunanlar hakkında suç duyurularında bulunduk ve ilgili idari kuruluşlara müracaatlar gerçekleştirdik.
 
Sürecin sıkı takipçisi olacağız.
Ehlibeyt karşıtları şunu iyi bilmelidir ki, Allah’ın nuru olan Ehlibeyt’in yol gösterici ışığını hiçbir zaman ve hiçbir şekilde söndüremeyecekler” şeklinde konuştu.
http://caferider.com.tr/caferider-suc-duyurularinda-bulundu_h24706.html