15-09-2020 tarihinde eklendi
ÖZGÜNDÜZ : "Fransa’ya Para Karşılığı Mı Satılmış!"
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ, İlahmi Güler isimli şahsın İmam Hasan (a.s) hakkında yaptığı edepsiz açıklamalara tepki gösterdi;

Özgündüz mesajında şunları söyledi; “Soytarı İlhami Güler’in, Sıbt-ı Ekber-i Şâh-ı Enbiya (saa), Seyyid-i Nücebâ, Seyyid-ü Şebab-i Ehl’il-Cenneh (a.s) hakkında sarf ettiği hakaretler, ilmi olmaktan ziyade (kullandığı cümleler ile haddini aştığı açıkça anlaşıldığı gibi) düşmanca bir saldırı mahiyetindedir. 
 
Fransa’ya Para Karşılığında mı Satılmış!
 
Fransızlara, Rumlara veya Siyonistlere bir borcun mu var! Yoksa milyonlarca namuslu Dadaş hemşerisi yerine, o kaçkın hain hemşerisiyle mi bir beraber olup aynı yere mi hizmet etmek istiyor? Bunu devletimin ilgili kurumları araştırsın, muhakkak bir bağlantı bulurlar diye düşünüyorum. 
 
Akdeniz’deki gerilim, Fransızların Resul-i Ekrem’e hakaretleri, Rum-İsrail işbirliği, Avrupa Birliği ve Amerika gibi Türk düşmanlarının hep bir ağızdan ülkem aleyhine koro halinde zırvaladığı bir dönemde, hiç bir tarihi gerekçe de yokken bu terbiyesizlik neden yapılır?
 
Hem de isminin önünde Profesör ünvanı olan biri bunu yapıyorsa, biz bunu masumane bir izhâr-ı nazar olarak değerlendiremeyiz. Altında bir satılmışlık veya hainlik, hinlik veyahut da Peygamberimizin de buyurduğu gibi haramzadelik ararız. 
 
İmam Hasan (a.s)’ın şüphesiz içinde ve önemli bir parçası olduğu  Ehl-i Beyt hakkındaki mütevatir hadisleri ve Kur’ân-ı Kerim’in ayetlerini itibarsızlaştırma densizliği gösteriyor. 
 
Emevilerin uydurup bir takım yobazların da zamparalığına mesnet olsun diye piyasaya sürdüğü yalan rivayetlere istinaden Allah ve Resulü’nün kefil olduğu ve bütün nütfesi ve emdiği sütü helal olan Müslümanların ortak aşkı İmam Hasan-ı Müçteba (a.s) tahkir etmek bu türden sebeplerle değilse, hangi milli, İslami ya da şerefli bir hedefe hizmet amacıyla olabilir! 
 
Bu densizlik, sadece Alevi ve Caferi Müslümanları değil, bu cennet vatanda yaşayan Hanefi ve Şafii tüm Müslümanları da derinden yaralamıştır. 
 
Bu densizlik kuru bir özürle kapatılamaz. Derhal görevden alınıp, hakkında tahkikat başlatılmalıdır. 
 
Ayrıca hangi gerekçe ile bu dönemde bu densizliği yaptığı açıklığa kavuşturulmalıdır.
 
Kamuoyuna Saygılarımla…”
15/09/2020
Selahattin ÖZGÜNDÜZ
http://caferider.com.tr/ozgunduz----fransaya-para-karsiligi-mi-satilmis-_h24699.html